2789
عنوان

به عذاب بعد خودکشی اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست
چیزی که من متوجه شدم اینه که عذاب خودکشی به معنی آتیش و سرب داغ نیست. بلکه تو دوباره زندگی رو تجربه ...

پس قبول کنیم خدا باهامون مشکل داره مارو میندازه تو بدبختی لذت میبره

یعنی اعتقاد نداشته یعنی مشکل حل میشه تازه اگه یک درصد احتمال بدی این حرفها واقعی بوده چی اونوقت نه فرصت جبران داری نه راه بازگشت تا ه خونوادت هم همیشه یک روزگار عذاب میکشن نهایت صدساله تواین دنیا عذاب بکشی ولی عذاب اون دنیا سختتر و طولانیتره حتی ممکنه ابدی باشه و راه نجاتی هم نباشه

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سالهاست مسیر خاصی رو طی میکنم.با ارواح زیادی در ارتباط بودم.به اسمانهای زیادی سفر کردم.در صورت خودکشی ۷ تا جسد معلول برمیگردید به دنیا.همین.

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

بازی مرگ ببین نظرت عوض میشه

یا ساخته کره اس یا چین نمیدونم ولی اسیای شرقی بودن

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

عزیزم نا امیدی بزرگترین گناهه خودکشی گناه کبیره استهمیشه امیدوار باش که روزای بهتری در راههحتما میرس ...

دلت خوشه عزیزم

میدونه چندساله منتظر روزای خوبم؟

بدتر شده بهتر نشده

همین امروز خبر خودکشی تو محل شنیدن بااینکه غریبه بود و نمیشناختم و ندیدم ، ناراحتم و فکرم درگیره ، افراد همه داشتن صحبت مبکردن در موردش و علتش ، خانواده اش چه حالی داشتن به نظرت ؟؟

خودتو گول نزن اون دنیا هست و عذابشم ابدی، اینکا تحمل کنیم لاقل زندگی محدوده، مثل یه مهمونی که دوستش نداری ولی تموم میشه میری خونه، ولی اونجا باید تا زمان مرگ واقعیت درد بکشی به همون طریقی که خودتو کشتی هر لحظه همون شکل جون میدی، این مطلب هم تو احادیث اومده از پیامبر هم تجربه گرایی واقعی دیده بودند،

خیلی چیزاخیلی مشکل دارم

میفهمم. گاهی آدم حتی یک روزنه امید جلوش نمیبینه.

تو که به خودکشی فکر کردی میشه ازت خواهش کنم رومو زمین نندازید و اینکارو که میگم بکنید. چون حدس زدم به وجود خدا اعتقاد دارید.

لطفا هر وقت داری از درد و بغض نابود میشی قرآن رو بغل کن و گریه کن تا میتونی خودتو خالی کن. فقط خودتو خالی کن هر چی توی دلت خشم داری به خدا بگو. باور کن بعدش حالت یه چیز دیگست.