2789

سلام 

خانوما لطفا نظرتون رو بگید، اگر همسرتون به جای اینکه با شما لحظات خوشی داشته باشه و با شما وقت بگذرون، ترجیح بده بره با همکاراش وقت بگذرونه چکار میکنید؟

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

منم میرم با دوستام مسافرت و تفریح تا بفهمه دنیا دست کیه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آنای عزیز من با همسرم خیلی همراهم، اگه بگه بریم اون سر دنیا زود تر از خودش آماده میشم، هرکاری میکنم، اما یه وقت هایی احساس میکنم که ترجیح میده با همکاراش و دوستاش خوش بگذرونه حتی وقتی باردار بودم و از اونجایی که دوستی ندارم و تنهام 

یه روز دورهمی با دوستاش رفته بودن بیرون و من تنها مونده بودم خونه، این در صورتیه که کلا چندوقت بود بیرون نرفته بودیم و دلم میخواست بریم بیرون اما همسرم با همکارا و دوستاش رفته بود و وقتی برگشت گفت ای کاش تو هم بودی خیلی خوش گذشت! این حرفش خیلی ناراحتم کرد ، این مسئله باز هم تکرار شد، باز هم تکرار شد و باز هم تکرار شد

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
من ۱۲ ساله دارم تحمل میکنم  همه جارو میگرده  دیگه مغازه دوستاش که بسته میشه  همه م ...

چطور با این مسئله کنار اومدی؟ 

قبلا ها با هم خیلی وقت میگذروندیم اما حالا انگار دوست نداره من باشم، انگار میخواد منو قایم کنه

چطور با این مسئله کنار اومدی؟  قبلا ها با هم خیلی وقت میگذروندیم اما حالا انگار دوست نداره من ...

چاره ی دیگه ندارم 

کاری از دستم بر نمیاد 

وقتی به زور میکشمش خونه بد قلقی میکنه دعوا درست میکنه

با دوتا بچه انقدر موندم توی خونه افسرده شدم 

قبلا اخر شبا منو میبرد بیرون میچرخوند 

مثلا ساعت ۱۲ شب 

ولی الان چند ماهه محدودیت گذاشتن دیگه کلا خونه ام 

اگر برم خونه مامانم ساعت ۹ بعداز هزار بار زنگ زدن به زور میاد شام میخوریم میریم خونمون 

مثلا ساعت ۱۰ از خونه مامانم بلند شیم یا میریم خونه مادر شوهرم سر بزنیم 

یا میایم خونه 

ما میایم بالا 

اون تا ساعت ۱ نصف شب میمونه توی پارکینگ 

میگه انباری رو میریزم 

دارم وسایل برمیدارم 

بهونه های تکراری

چاره ی دیگه ندارم  کاری از دستم بر نمیاد  وقتی به زور میکشمش خونه بد قلقی میکنه دعوا درس ...

نه ما دعوا نداریم فقط انگار یجورایی جدا شدیم، اما من سعی میکنم باهاش حرف بزنم و هر بار بهش میگم و اون هم تایید میکنه و میگه آره تو هم باید باشی و بعدش!!!

احساس باخت میکنم!

نه ما دعوا نداریم فقط انگار یجورایی جدا شدیم، اما من سعی میکنم باهاش حرف بزنم و هر بار بهش میگم و او ...

خب شوهر منم میگه 

ولی فرداش دوباره همه ی حرفاش یادش میره

توی تخت خوب قول میده 

صبح همش یادش میره

منم سر شدم دیگه 

اصلا برام مهم نیست

مثلا ساعت ۱۰ از خونه مامانم بلند شیم یا میریم خونه مادر شوهرم سر بزنیم  یا میایم خونه  م ...

خیلی حس بدیه، انگار کسی نیست و خودتی و خودت

باید دید چرا به جای اینکه پیش من باشه میره پیش دیگران

منظورت اینه که کم کاری از منه؟ اگه این مسئله نباشه چی؟ چکار میکنی؟ نیاز به راه حل دارم