شنیدم با روغن کرچک درمان میشن ایا واقعا کسی نتیجه گرفتع از روغن یا هر چیز دیگه ای بگع لطفا این ترکهای شکمم خیلی رو اعصابم هس بیشتر از ۴ساله ک دارم سفید شدن میخام کاملا محو بشن چیکار کنم تازگیا حس میکنم روی بازوهامم هست چیکار کنم بیتشر نشن 😣
روغن زیتون با روغن ویتامین ای با ابلیمو قاطی کن بمال چن جا خوندم موثره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ژل طبیعیشو میگی عزیزم بعد چجوری درس کنم یعنی طبیعیش ک بیشتر از هفته ای شاید خراب بشع چقد روغن نارگیل ...
ژل الوورا از هموناکه خودت باید وسطشو باز کنی تا ژلشو دربیاری بریز داخل یه ظرف بعد از عطاری روغن نارگیل بگیر ی شیشه ی خیلی کوچیک بهتون میده باهم مخلوط کن هرشب قبل از خواب بزن به ترک هات تا ۳ماه
میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ژل طبیعیشو میگی عزیزم بعد چجوری درس کنم یعنی طبیعیش ک بیشتر از هفته ای شاید خراب بشع چقد روغن نارگیل ...
عزیزم من یه آلوورا میخرم هر روز یه برش از اونو با روغن نارگیل مخلوط میکنم ، روغن نارگیل من تو دمای معمولی جامده اندازه یه بند انگشت از روغن رو با یه برش دو سانتی مغز آلوورا مخلوط میکنم و ماساژ میدم .الان ده روزه به بدنم میزنم پوستم خیلی نرم تر شده .اما همونطور که دوستمون گفت باید سه ماه بزنیم.البته من یک کرم کلاژن هم دارم از اون هم میزنم. نمیدونم اثر کنه یا نه.
گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉