2777
2789
عنوان

پول پیش به چه درد مالک میخوره ؟

504 بازدید | 47 پست

میشه توضیح بدید که چطوره ؟

عاخه به نظرتون از چندتا خونه کوچیک ۶۰ متری که نمیشه اجاره زیاد گرفت که هیچ ولی پول پیش به چه درد میخوره ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ی کاریو شروع میکنه پول کم داره.اون پولو میذاره اونجا وقتی قرارداد تموم شد پولو پس میده

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

میزاره بانک برا سودش  

اخرکارم اگه آبی برقی چیزی ندادین یا خونه رو جاییشو خراب کردین برمیدارن از پول

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

ارزش پول ما روزانه پایین میاد چیزی الان بخرن بعدا ده برابر ارزشش و قیمتش بالا میره

اکه خرابی ببار بیارین یا فرار کنین یا اجاره ندین اون پول رو برمیدارن

سرمایه گزاری میکنن وکار باهاش میکنن

قرض دارن

و ...

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم