2777
2789
عنوان

پول پیش به چه درد مالک میخوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 47 پست
قانونی هست این کار ؟ که اگه مستاجر خرابی بار میاره از پول پیش کم کنی ؟دردسر و اینا نداره که ؟

تو قراردادی که می‌بندی ذکر میکنی که در صورت تسویه نشدن آب و برق پرداخت نکردن اجاره یا خسارت به ملک مبلغ مذکور از پول پیش پرداخت شده کسر میشه بنگاه و طرفین امضا میکنن دیگه قانونیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام لنگ یه کارن که سرمایه کلان میخواد همون پول پیش به عنوان سرمایه میندازن تو کار

یا یکی خونه خریده اما پولش کمه که میده به رهن اون پولو میده به فروشنده خونه تا وقتی پول خودش جور بشه 

معمولا بازاریا با پول کار میکنن جنس میخرن و اینا

اجاره و پیش بستگی به محلتون داره. خدا بیشتر بهتون بده عزیزم.الان داری ناشکری میکنی؟؟؟؟

نه ناشکری نمیکنم فقط هزینه های زندگی خودم بالاست همش به خودم میگم کاش قبل گرونی فکرم به کار انداخته بودم 

بازم شکر خدا 

نه مستاجر نیستم  خب از هر خونه ۶۰ متری چه قدر میشه کرایه گرفت مثلا ؟فوقش دو تومن عاخه به دردی ...

بله دهن ما مستاجرا سرویس میشه تااون کرایه رو بدیم هرسالم صاحبخونه ها لطف میکنن دوبرابر میکنن،بعد از نظر صابحخونه ها چیزی نیس،۲ تومن یه پایه حقوق اداره کاریه،یعنی کل درامد ماهیانه یه کارگر

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه مستاجر نیستم  خب از هر خونه ۶۰ متری چه قدر میشه کرایه گرفت مثلا ؟فوقش دو تومن عاخه به دردی ...

دیگه به اندازه خونه وسعتش امکاناتش و محلش توقع اجاره میشه داشت

پول بیشتری میخوای خب باید خونتم بزرگتر باشه

در حد و اندازه ی خودش همینم خوبه و می ارزه

بعضیام لنگ یه کارن که سرمایه کلان میخواد همون پول پیش به عنوان سرمایه میندازن تو کار یا یکی خونه خر ...

نه عاخه سوالم اینه که پول پیش فوقش سال اول برات سود داره بعدش هی باید از مستاجر بعدی بگیری بدی قبلی و این چرخه همچنان ادامه داره درسته ؟

میزاره بانک برا سودش     اخرکارم اگه آبی برقی چیزی ندادین یا خونه رو جاییشو خراب کردین ...

دیگه الان کسی براسودش نمیذاره بانک طلا بخری سر سال خیلی بیشتر سود داده! صابخونه ی قبلی ما دوتا تیبا صفر تو پارکینگش بود که سوار نمیشدن، سه تا واحد اجاره داده بود و سه تا مغازه ! با پول پیشا خریده بود الان ببین چقد شده تیبا! مستاجرم بخواد پاشه مطمئنا رهنا گرونتر میشه یه مقدار از پول پیشی که از مستاجر جدید میگیرن میدن به قبلی بقیه شو میزنن به جیب! اجاره ی ماهانه هم میگرفت

دیگه به اندازه خونه وسعتش امکاناتش و محلش توقع اجاره میشه داشت پول بیشتری میخوای خب باید خونتم بزرگ ...

نوساز بودن و محله خوب تاثیری رو اجاره و اینا داره؟ شهر کرجم 

فعلا به فکر ساخت و سازم نمیدونم فکرم خیلی درگیره

قانونی هست این کار ؟ که اگه مستاجر خرابی بار میاره از پول پیش کم کنی ؟دردسر و اینا نداره که ؟

اره قانونیه ما خودمون تو قولنامه نوشتیم اگه در یا کابینت یا هرچیزی که خراب شه از پول پیش کم میکنیم ازشون چون نوسازه خونه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه عاخه سوالم اینه که پول پیش فوقش سال اول برات سود داره بعدش هی باید از مستاجر بعدی بگیری بدی قبلی ...

چقدم تو ایران هر سال اجاره ها و کلا قیمتا ثابته و اصلا دوبرابر و چندبرابر نمیشه هرسال

نه عاخه سوالم اینه که پول پیش فوقش سال اول برات سود داره بعدش هی باید از مستاجر بعدی بگیری بدی قبلی ...

اره ادامه داره

به این نکته هم فکر کن که کار تورو هم راه انداخته

بطور مثال خونه ای که خریدی پول کم داشتی حالا از مستاجر اون پولو میگیری و میدی به فروشنده حالا هم کار شما راه افتاده که اگر همچین مزیتی نبود ممکن بود بخاطر کمبود پول خونه از دستت بره و هم در سالیان آتی چندین برابر اون پول اومده روی خونت پس هر دو طرفش سوده

یا کسی با پول رهن مغازه میزنه و در طول یک سال چندین برابر اون پول درمیاره حالا فکر کن اگه مزیت رهن خونه نبود نمیتونست نه مغازه بزنه و نه درآمد داشت

به هر حال شما داری با پول مستاجر کار میکنی و کارت راه افتاده

پول رهن معمولا کار راه بندازه

ما خودمون خونه خریدیم پولمون کم بود درنتیجه دادیم رهن و پول جور شد کارمون راه افتاد خونه خریدیم تا سال بعری فرجه داده میشه که از طرق دیگه پولت جور کنی

چقدم تو ایران هر سال اجاره ها و کلا قیمتا ثابته و اصلا دوبرابر و چندبرابر نمیشه هرسال

نه ما عادت نداریم به این کار

یه مبلغی رو در نظر میگیریم و دیگه به همون روال ادامه میدیم مگه اینکه هزینه های زندگی بالا بره🤦‍♀️🤦‍♀️