2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه با حرفاش ازارم میده بعد غیرمستقیم میخواد اشتی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم رشته ام حقوقه این جور آدم ها خوب می شناسم این ها دچار افکاری شدن که از تحقیر وحرف های بیغیرت ...

تازه ب من میگه خواهرت شوهرشو معتاد کرده دو روز دیگم تو منو معتاد میکنی یا خدا

تازه ب من میگه خواهرت شوهرشو معتاد کرده دو روز دیگم تو منو معتاد میکنی یا خدا

به برش پیش روانشناس تحت تاثیر شوهر خواهر قرار گرفته شاید به صورت جزئ مصرف می کنه اینو بهت گفته به بینه واکنش تو چیه که اگه یک روز معتاد شد تو چیکار می کنی

کار نمیکنم ولی یه درامد ثابت دارم

انقد اوایل خودشو خوب نشون داد که همه میگفتن فرشته س.الانم من میدونم چه شیطونیه ولی همه هنوزم در فرشته بودنش شک ندارن.خانوادش که فک کنم پیغمبرش دارن

به برش پیش روانشناس تحت تاثیر شوهر خواهر قرار گرفته شاید به صورت جزئ مصرف می کنه اینو بهت گفته به بی ...

نه از نفرتشون به مواد مطمینم .برا مشکلاتمون دو سه جلسه پیش مشاور رفتیم ولی افاقه نکرد

هرچی میگذره پررو و پررو تر میشه و حرفای زور جدیدتر و شدیدتر ازش میشنوم

کلا یه گردنبند و یک گوشواره برام خریده ده بار تا الان بمن گفته طلاهارو میخوام بفروشم با پولش کار انجام بدم خانما بنظرتون چیکار کنم همونم میخواد از دستم دربیاره.اخه کی هدیه ای ک موقع عقد میده پس میگیره

تا روابطش با شوهر خواهر قطع نشه فایده نداره درست نمی شه

اتفاقا اون معتاد الان نزدیک یک ساله رفته خونه مادرش.خواهرم داره یک تنه مثل مرد زندگیشو پیش میبره یه خوبی ک هست اینه که ما از خودمون خونه داریم که اگه بخواد خرابکاری هم بشه اونا باید برن نه ما.ولی مشخصه دورادور تو زندگی ما موش میدوونه و شوهر منم نفهم که تشخیص نمیده کی ب سودشه کی ب ضررش