شوهرم هرچند روز یبار یه بهانه ای جور میکنه برا بحث و هرچی که دوس داره بارم میکنه حتی اسم خانواده مو میاره وسط که اصلا طفلکا از بحثمون خبر ندارن ومیگه تو گولم زدی و زنم شدی.بااینکه هیچی نداشته و من تکمیل بودم باهاش ازدواج کردم اخرشم اقا د قورت و نیمشون باقیه.میگه جون میکنم براتون کار میکنم در صورتیکه بیشتر خرج خونه با منه اصلا قبول نداره ک منم مایه میذارم دو هفته س از اون ماجرا هنوز دوس ندارم نگاش کنم انقد که حرف زور بارم کرده
خاک بر سرم .گفتم من میخوام چیکار باشه زندگیمون پیشرفت کنه .باشه که کمک حالش باشم ولی الان هر ک ...
عزیزم یه زن عاقل وقتی پولشو خرج زندگی دو نفره میکنه که بدونه بعد از فوت همسر و یا طلاق سرمایه ای براش میمونه . توی ایران که قانون ها بر ضد زنه خود زن ها باید عاقلانه فکر کنن .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کوتاه نیا حرف ناموسی زده گفته بچه ها با دوز کلک به دنیا آوردی کوتاه نیا
صدبار تا الان تو بحثا اینو گفته.میدونین تحت تاثیر شوهر خواهر معتادمه اون گفته زنم بچه اورده ک منو تو زندگیش نگه داره احتمالا معتادیش خیلی گزینه خوبی بوده برا نگه داشته شدن.به شوهرمنم گفته یه وقت بچه نیاری که اینا ابزارش میکنن تو زندگی.اینم همیشه همین زرو میزنه ک اونو شما بدبخت کردین راست میگه
حرفاشو کپی برداری کرده تحویل من میده.حالا اگه طرف سرش ب تنش میرزید میگفتی یه چیزی .دهن بین کسی شده ک ...
من خودم رشته ام حقوقه این جور آدم ها خوب می شناسم این ها دچار افکاری شدن که از تحقیر وحرف های بیغیرتی لذت می برند که از اختیار خودشان نیست جز حالت های غیر عادی هستن