2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه با حرفاش ازارم میده بعد غیرمستقیم میخواد اشتی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 74 پست
از اولش باید پولتو پس انداز میکردی . 

خاک بر سرم .گفتم من میخوام چیکار باشه زندگیمون پیشرفت کنه .باشه که کمک حالش  باشم ولی الان هر کاری که کردم میگه مگه تو کردی خودم کردم خداااا

خاک بر سرم .گفتم من میخوام چیکار باشه زندگیمون پیشرفت کنه .باشه که کمک حالش  باشم ولی الان هر ک ...

عزیزم یه زن عاقل وقتی پولشو خرج زندگی دو نفره میکنه که بدونه بعد از فوت همسر و یا طلاق سرمایه ای براش میمونه . توی ایران که قانون ها بر ضد زنه  خود زن ها باید عاقلانه فکر کنن . 

حالا هم دیر نشده  میتونی پس انداز کنی 

اگه از اول بهش رو نمیدادی اینجور نمیشد .

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه نیا حرف ناموسی زده گفته بچه ها با دوز کلک به دنیا آوردی کوتاه نیا

صدبار تا الان تو بحثا اینو گفته.میدونین تحت تاثیر شوهر خواهر معتادمه اون گفته زنم بچه اورده ک منو تو زندگیش نگه داره احتمالا معتادیش خیلی گزینه خوبی بوده برا نگه داشته شدن.به شوهرمنم گفته یه وقت بچه نیاری که اینا ابزارش میکنن تو زندگی.اینم همیشه همین زرو میزنه ک اونو شما بدبخت کردین راست میگه

صدبار تا الان تو بحثا اینو گفته.میدونین تحت تاثیر شوهر خواهر معتادمه اون گفته زنم بچه اورده ک منو تو ...

معتاد ها دو مشکل داره یک بیغیرت میشن وتوهم می زنند براش عادی شدی از این بیشتر ممکنه حرف های بیشتر بزنه

صدبار تا الان تو بحثا اینو گفته.میدونین تحت تاثیر شوهر خواهر معتادمه اون گفته زنم بچه اورده ک منو تو ...

عجیبه تحمل میکنی اینجوری بهت بگه 

این یه تنبیه حسابی میخواد 

معلومه از اون مردایی هست که لایق احترام نیس

کاش برادرت یا پدرت  باهاش جدی حرف بزنن

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
همین تصمیمو گرفتم اگر بتونم پا بمونم.بمن میگه اگه بفهمم پول ذخیره کردی خدارو از اسمون پایین میکشم

یه حساب به اسم یکی دیگه باز کن پولتو بریز اونجا بگو ندارم ازکجا میخواد بفهمه

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

حرفاشو کپی برداری کرده تحویل من میده.حالا اگه طرف سرش ب تنش میرزید میگفتی یه چیزی .دهن بین کسی شده ک ...

من خودم رشته ام حقوقه این جور آدم ها خوب می شناسم این ها دچار افکاری شدن که از تحقیر وحرف های بیغیرتی لذت می برند که از اختیار خودشان نیست جز حالت های غیر عادی هستن

میدونه چقدر دستم میاد چون چند ساله حالشو برده .در جریانه

کاش پدری میداشتم ولی افسوس ک من بچگی محروم شدم ازین نعمت.داداشمم داداش نیست .چند ساله رنگ خونه مو ندیده.اینم میبینه پناهی ندارم...