2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خونواده شوهر چطوریه؟

394 بازدید | 55 پست

کسی هست مشکل داشته باشه که مادرشوهر و پدرشوهر کلا کاری باهاشون نداشته باشه و بلعکس؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه مجبورم البته فقط با پدر و مادرش رفت آمد داریم خاله ماله اصلا 😐

من برعکسم

خاله همسرم از همسن همسرم هست

دایی و عمو و عمه هاشم ب قدری احترام میزارن که لدت میبرم از دیدنشون

اما پدر و مادرش نه متاسفانه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خوب دخالت نمیکنیم تو کار هم

همه مثل هم نیستن که

مادر و پدر همسر من ب قدری لحن و رفتارشون بده ک ن تنها من بلکه کل خونواده های خودشونم باهاشون کاری ندارن

نه اصلا.اونا دعوت میکنن بعد محل نمیدن.کنایه هم میزنن گاهی.چیزی بین خودشون بشه سر من خالی میکنن.نخوام ...

همسر من اصلا این رفتارا رو تحمل نمیکنه

همون اول هم ب خونواده اش گفت بی احترامی کنید نمیام