2777
2789
عنوان

آزمایشم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراخب؟ بفرس ما بگیم

چندلحظه وایسا عکسشو بذارم...من سه ماهه پری نشدم دکتر نوشت ازمایش بعد ک منفی شد دوتا پروژسترون زدم ولی ده روزه پریود نشدم فقط امروز خیلی کم لکه داشتم..تا حالا اینجوری نشده بودم میترسم

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
استراحت مطلق شو بعدم سونو واژینال خوب نیست چرا می ری واژینال فقط شکمی واژینال خطر سقط داره البته ...

چون یه سقط داشتم و الانم‌مدت طولانیه که لکه بینی دارم،دکتر گفت واژینال بده که ببنیم‌ساک تشکیل شده یانه؟ اگر نه اختمال خارج رحم میده

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
مبارکه عزیزم مگه سیکل هات چندروزه هس که از سبزده روز پیش لک بینی داری نچ؟تازه یه هفته هم مونده تا پ ...

والا اصلا خودم هنگم،جوابو گرفتم مطمئن بودم منفی میشه چون تازه یک ماه اقدام بودم بعد از سقطم البته، بعد مسئول آزمایشگاه گفت مثبته ها،منم‌همینجوری شوک زده موندم... تنبلی دارم‌واصولا همیشه حدود یک هفته عقب میندازم، یعنی من ۱۱ اسفتد باید پریود بشم‌که درحالت عادی تا ۱۸ _۲۰ اسفند عادیه که نشم... خودم موندم‌واقعا

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚