2777
2789
عنوان

آزمایشم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست
https://uupload.ir/files/gsxf_img_۲۰۲۱۰۲۲۴_۱۲۱۸۱۸.jpg

انشالله ک مثبته میدونی چرا پا فشاری میکنم منم این مشکل برام‌دو ماه پیش  ایجاد شد ازمایشم اشتباه شده بود منم ذوق زده اومدم کیک خریدم  دوروز عقب انداخته بودم ولی تو  یه هفته موعودت مونده و  جوراب نوزتد شوهرمو شب سوراپرایز کردم  خلاصه خوابیدیم ساعت ۶ صبح بود احساس گرمی تو  واژنم کردنم پاشدم دیدم پریود شدم رفتم دکتر گفت ازمایشت اشتباه شده😔😔😔 بعد ابجی دکتر من میگه بعد از تاریخ موعد پریود بتا میره بالای ۲۰۰ ن قبل موعد پریود انشالله ک ب حق جدم امام حسین تو مامان شده باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی جان فقط یه چی کسی با تنبلی تخمدان باردار میشه شما چ دارویی این ماه واسه تنبلی تخمدان مصرف کردید ...

بله‌میشه چراکه نه ؟ یه کم دیرتر ولی میشه.. من متفورمین خوردم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
توکل برخدا 🥰

اجی جونی یه سوال بپرسم من چهار روز پیش اقدام کردم دیشبم  ابدتم کردم ۴ ساعت پاهامو بالا گرفتم و ببخشیدا دسشوییم نرفتم الانم زیاد از جام پا نمیشم تا کی باید راه نرم و کار نکنم؟

من  دوماه تو اقدامم   همیشه ۲۰ هر ماه پریود میشم ماه اول ک دی بود ۲۳ پریود شدم بعد ماه قبل  ۱۸ بعد ۲۹ رفتم ازمایش فولیکول جوابشو بفرستم میتونی تفسیر کنی؟

ابجی ماه قبا روز ده پریود رفتم دکتر گفت زود رفتی پایینه و قرص لتروزول داد ولی این ماهم  با عجله روز ده پریود رفتم  ازمایشمو بفرستم

اجی جونی یه سوال بپرسم من چهار روز پیش اقدام کردم دیشبم  ابدتم کردم ۴ ساعت پاهامو بالا گرفتم و ...

۴ساعت پاتو بالا گرفتی؟ جنگه مگه؟ کلا یه ربع دراز بکش،انقدم دیگه سخت نگیر

اره شوهرم سه تا بالش گذاشت زیر پام یه بالشتم زیر گودی کمرم

نه اینقدرام سخت نگیر، اسپرم همون لحظه که وارد بشه کار تموم میشه،هرچقدرم پاتو بالا بگیری بازم وقتی بلندبشی،یه مقدارش میریزه بیرون