این کاربر کی هستن تمام اعلانام شده لایک های ایشون تمام پستامو لایک کرده چقدر بیکاره کاربریشم انگار لغو شدست چطوری میتونه لایک کنه😐✋🏻
ممنون میشم دیگه لایک نکنی😑
20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیهی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیهی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
چرا تو اعلانات مياد كاربر ني ني سايت لايك كرده ولي كنار پست( يك بدبخت) مياد؟؟؟ باته؟؟؟
نمیدونم اصلا حتی الانم تو همین تاپیک لایک کرده
میشه دیگه لایک نکنی😑
منم صبح که بیدار شدم دیدم کلی لایکم کرده اصلا چجوری پستامو پیدا میکنع ؟
دقیقا همینه که متعجب کنندست چطوری پیدا میکنه😕