2777
2789
عنوان

این ماه هم نشد،خیلی داغونم😢

110 بازدید | 10 پست

8ماهه تو اقدامم.این ماه خیلی امیدوار بودم ولی امروز پری شدم.

نه همسرم مشکلی داره نه خودم ولی چرا باردار نمیشم.

زن عموم بعد من عروسی کردن دومین ماه اقدامش باردار شد ولی من...

میشه یکم بهم دلداری بدین

یکمم راهنمایییم کنین ممنون.

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از بس بهش فکر میکنی و استرسش رو داری خب معلومه نمیشه . من دقیقا ماهی که اصلا منتظر نبودم و منت ...

قبلن خیلی فکر میکردم ولی این ماه اصلا 

رفتم کارگاه خیاطی کار کنم تا به بارداری فکرنکنم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
منکه شدم چی شد الان باید ترس داشته باشم از سقط مشکوکم به سقط نمیشدم بهتر بود 😔

چرا به سقط فکر مکینی آخه

ایشالله هیچی نمیشه و سالمو سلامت به دنیا بیاریش.فکرهای بد نکن.

دعا کن منم تا عید بشم

چرا به سقط فکر مکینی آخه ایشالله هیچی نمیشه و سالمو سلامت به دنیا بیاریش.فکرهای بد نکن. دعا کن منم ...

انشالا میشی عزیزم من فکر نکردم اولش که دکتر گفت شاید خارج رحمی باشه الانم از صبح تا الان درد زیر شکم دارم الان بیشتر شده یکم برام دعا کن ♥️🥺🌹🌹🌹🌹

انشالا میشی عزیزم من فکر نکردم اولش که دکتر گفت شاید خارج رحمی باشه الانم از صبح تا الان درد زیر شکم ...

تایپک هاتو خوندم فقط میدونم بگم استرس نکن و به چیزی جز لحظه ای که فرشته کوچولوتو بغلت میگری فکر نکن.ایشاالله بسلامتی به دنیا بیاری.