2777
2789
عنوان

یه رفتار عجیب از بچگی از مامانم

391 بازدید | 40 پست

بچه بودم شاید۱۰ساله

توروستا بودیم دوسالم بود پدرم فوت کرده بود ۵تا خواهروبرادربودیم 

وهمه دوسال دوسال فاصله بینمون

یبار ک خوشحال وخندون توصحرا داشتیم با گاری علوفه واسه گاوا میاوردیم همه خواهروبرادرم رو گاری بودن مامانمم جلو نشسته بود منم جلو بودم مامانم داشت میخندید یهو با پامنو هل داد من خودمو محکم گرفتم دید نیوفتادم دوباره هل داد افتادم زیر چرخای گاری ولی معجزه بود غلط زدم خودمو انداختم بیرون 

وبلافاصله ب طرف مامانم نگا کردم دیدم اصلا توجه نکردو ب راهش ادامه داد

نمیدونم چرااینکارو کرد

شاید ب قصد کشتنم بود!

بنده خدا خیلی پسردوست بود وهست

یعنی همیشه میگفت من بخاطر داداشاتون موندم وگرنه بخاطر دختر چرا باید بمونم.

الانم داداشا ولش کردن فقط خواهربزرگمه همه جوره باهاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد وحشتناک 

خواب این اتفاقم میبینی؟ 

از خودش نپرسیدی چرا

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

پرسیدم اونموقع فقط خندیدبدن هی تکرار کردم گفت من نمیدونستم میوفتی زیر گاری میخواستم شوخی کنم باهات

از پرورشگاه آوردنت سیسی‌🦦💔

آره سیسی حق با توعه‌ فقط فاصله بگیر !🦦🎀

بنده خدا خیلی پسردوست بود وهستیعنی همیشه میگفت من بخاطر داداشاتون موندم وگرنه بخاطر دختر چرا باید بم ...

ببخشید ولی با پنج تا بچه هم کسی سمتش نمیومد 

مگر اینکه بچه هارو ول کنه بیاد بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵