2777
2789
خدا لعنت کنه همسایه بد رو  یکی و ما داریم زن و شوهر از ساعت یک شب میشینن قلیون میکشن تا صبح . ...

واقعا حیوون به تمام معنا روزی چند بار دعوا کنه اخه آدم از کدوم گوری میان ساختمان نشینی فک میکنن تو گاوداری خودشون زندگی میکنن

خب اره ۱۰۰ درصد واقعا تا یه ساعتی نه شب و نصفه شب سر و صدا خیلی بده همه شاغل کار دارن زندگی دارن&nbs ...

ما تا نصف شب سر و صدا نداریم  البته اگه شوهرم سر کار باشه شب نیاد میشه داشته باشیم ولی خوب بچه پسر سروصدا زیاد داره حالا هم کلاس آنلاین و اعصاب ضعیف منم همراهشون خودم خیلی عذاب وژدان دارم چقدر بد همسایه ها اذیت بشن 😞

💖عشقم خانواده ام💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حیوون به تمام معنا روزی چند بار دعوا کنه اخه آدم از کدوم گوری میان ساختمان نشینی فک میکنن تو گ ...

کاش یه قانونی چیزی بود هر کسی آپارتمان زندگی نکنه مثلا افراد شاغل و با نظم با هم  تو ی ساختمون زندگی کنن او نام با هم 

واقعا حیوون به تمام معنا روزی چند بار دعوا کنه اخه آدم از کدوم گوری میان ساختمان نشینی فک میکنن تو گ ...

اره واقعا  شوهرم فقط به خاطر اینکار نمیخواد بره آپارتمان بشینه  چون خونمون شهرستان ویلاییه میگه راحتیم 

💖عشقم خانواده ام💖
ما تا نصف شب سر و صدا نداریم  البته اگه شوهرم سر کار باشه شب نیاد میشه داشته باشیم ولی خوب بچه ...

خب مراعات کنین سعی کنین به بچه ها زیاد بها ندین باید قانون مند بشن بدونن بازی شبا نکنن یاد بگیرن به  حقوق دیگران احترام بزارن

کاش یه قانونی چیزی بود هر کسی آپارتمان زندگی نکنه مثلا افراد شاغل و با نظم با هم  تو ی ساختمون ...

اره واقعا یه قانون سفت و محکم من همش فک میکنم مسافرخونه ایم 😕😕