2777
2789

من همسایمون شبا همینکارو میکردن

اذیت و آزار و تا صبح نشستن و کار در منزل و....

بعد روز میخوابیدن

هرچی هم میگفتیم فایده نداشت

منم از صبح ک بیدار میشدم زنگشونو میزدم و در میزدم طولانی

از خواب بیدار میشدن با صدای در و زنگ

آدمشون کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر ما طبقه اخریم

ولی با این حال از طبقه پایین صدا میاد

یه ۳ قلو دارن و ۱ دختر دیگه

جمعا ۶ نفرن

تا اخر شبا بیدارن

صداشون قشنگ میاد

ولی ما دو نفریم و بی صدا

ولی در عوض همساده روبروییمون

خدا خیرش بده

انقد سر و صدا دارن

منم رو کاغذ نوشتم زدم در اسانسور

حالا یکم اروم شدن

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

حالا یه چیزی بگم من دوتا پسر دارم شیطونند سروصدای اونا و سروصدای من جیع و داد واینا دیگه فکر کنید خودم میدونم شاید همسایه ها از جیغ و داد بچه ها اذیت بشن الان ۱۰ روز دختر همسایه بغلی از صبح تا ده و یازده شب داره توپ بازی میکنه میزنه به دیوار  البته خونه ما ویلایی هست چند بار شوهرم بهش گفت ولی بازم توپ بازی میکنه حالا دیگه به دیوار نمیزنه تو حیاط بازی میکنه    به نظرتون داره جیع و داد ما را تلافی میکنه؟؟؟؟ خیلی فکرم مشعول شده به شوهرم میگم بهش حرف نزن میترسم بگه شما بدترید    حالا نظرشما چیه ؟؟

💖عشقم خانواده ام💖

خدا لعنت کنه همسایه بد رو 

یکی و ما داریم زن و شوهر از ساعت یک شب میشینن قلیون میکشن تا صبح . بلند بلند حرف میزنن . ما هم دو نفرین از صبح کاریم تا شب که میایم شام میخوریم باید استراحت کنیم. اما اونا بیکارن میخواین تا عصر 

هر روز شب میگم سرطان ریه بگیرین بمیرین خیلی تذکر دادیم اما نفهم و بیشعورن

حالا یه چیزی بگم من دوتا پسر دارم شیطونند سروصدای اونا و سروصدای من جیع و داد واینا دیگه فکر کنید خو ...

خب اره ۱۰۰ درصد واقعا تا یه ساعتی نه شب و نصفه شب سر و صدا خیلی بده همه شاغل کار دارن زندگی دارن