2777
2789

خوگوش لوپ تربيت پذيريش بهتره

غذاي اصليشم ك يونجس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم داشت مریض شد و عمرشو داد به شما😅😅

بعدش هممون تا ی ماه افسرده بودیم 

به نظرم حیوونی نیست ک بخوای تو خونه نگهش داری

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
میگن نحسه نخر

بيشتر مطالعه كن عزيزم

اين خرافات الان براي دختراي جوون يجور عيب به حساب مياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بامزس خرگوش از این لوپ کوچولوها بخر  ،فقط جا داری؟ باید بدوئه بازی کنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اوهوم لوپ میخرم

دستشويي مخصوصش هم بخر با پوشال دستشوييو ياد بگيره ديگه بو نميده

بيشتر مطالعه كن عزيزم اين خرافات الان براي دختراي جوون يجور عيب به حساب مياد

منم همین جا شنیدم ، مطالعه هم به اندازه کافی دارم ، عیب مسخره کردن عقاید دیگران هرچند خودمم معتقد نیستم ولی شنیدم تو همین سایت

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
ببخشید ولی اصن اعتقاد ندارم همه حیوونارو دوس دارم😍مخصوصا سگ😢😢😢

منم اعتقاد ندارم همینجا شنیدم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
منم همین جا شنیدم ، مطالعه هم به اندازه کافی دارم ، عیب مسخره کردن عقاید دیگران هرچند خودمم معتقد نی ...

تو اين سايت كه يكي در ميون از خودشون حرف ميزنن

خرگوش ها عادت دارن زير زمين زندگي كنن و بچه هاشونو بدنيا بيارن

و طبيعتا ريشه درختا براشون بهترين نوع تغذيه هست

ولي ريشه درختا و گياهان رو ميخورن پس درختا خشك ميشن 

و اين اسم نحس بودن رو از اونجا گذاشتن روشون چون نااگاه بودن اگه مطالعه ميكنين ك بايد بهتر بدونين