2777
2789
تو اين سايت كه يكي در ميون از خودشون حرف ميزنن خرگوش ها عادت دارن زير زمين زندگي كنن و بچه هاشونو ب ...

آخه انقد درس دارم ، در مورد حیوونا دیگه وقتم نمی‌رسه بشینم مطالعه کنم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره دیدم همشو مرسی😍😘

يكار ديگه هم ميتوني بكني 

من خودم با اين روش. يادش دادم جيششو(البته من سال ها پيش داشتم)

اول بزارش تو يه قفس بدون ظرف دستشويي و كفش هم پوشال بريز

بزار يه قسمت جيش كنه 

وقتي جيش كرد اون قسمت جيشي رو با كاردك جمع كن بريز توو ظرف دستشوييش

با بوي جيش قبليش ميره توو دستشويي خودش جيش ميكنه

(بعضي حيوونا باهوشترن بار اول ياد بگيرين بعضياشون نه يكم زمان ميبره)

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

يكار ديگه هم ميتوني بكني  من خودم با اين روش. يادش دادم جيششو(البته من سال ها پيش داشتم) اول ...

عاره خیلی خوبه😘👍👍👍

مرسی برا راهنماییات عزیزم💚

یدونم اینکه چقد میتونم نگهش دارم ینی چقد عمر دارن

اخه یکی از دوستام گرفته بود ۱ ماه بعد مرد اصن دوس ندارم زود بمیره🙁

باید همه وسیله هاشو بگیری مثل جای دسشویی پوشال یا میتونی از وود استیک استفاده کنی ک بریزی تو جا دسشویی ک دسشوییشو جذب کنه بعد ناخن گیر ک هروقت ناخنش بلند شد اون قسمت درستو بگیری شونه مخصوص بگیری چون هر 3ماه ریزش موی شدید دارن و باید شونه کنی ک وقتی خودشونو لیس میزنن گلوله مو جمع نشه نمیرن غذاش هم 80 درصد یونجه 5 درصد میوه های مجاز مثل موز سیب بقیش هم پلت و سبزیجات مجاز مثل جعفری کاهو نباید زیاد بهش بدی اسهال میشه میمیره میوه نباید زیاد بدی قندش زیاده میوه مریض میشه میمیره همیشه باید اب و یونجه داشته باشه جای ابخوری مخصوص بگیر براش حمومش اصن نباید بکنی خرگوش غده چربی نداره حموم بشه میترسه سکته میکنه یا مشکل تنفسی میگیره میتونی از اسپری مخصوص قسمت بدنش ک خیلیییی کثیفه با ی پارچه تمیز کنی افتاب باید بخوره بهش جاش باید بزرگ باشه اگ میخوای تو قفس باشه قفس یک در یک متر بخر اگ ن میتونی تو اتاقت بزاری بمونه اما باید حواست بهش باشه میتونه سیم و کاغذو بخوره هر 6ماه یا هرسال ببرش دامپزشک چک بشه اما اولین بار ک میگیریش حتما ببر دامپزشکی ک سالم باشه خودش هم ی سری نکته ها رو میگه ی جای خوابی هم براش بخر ک عین تونل های خودش باشه یعنی دراز و بسته و تاریک ک هروقت ترسید بره اونجا اروم شه

عاره خیلی خوبه😘👍👍👍 مرسی برا راهنماییات عزیزم💚 یدونم اینکه چقد میتونم نگهش دارم ینی چقد عمر دا ...

٨.٩سال عمر ميكنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

باید همه وسیله هاشو بگیری مثل جای دسشویی پوشال یا میتونی از وود استیک استفاده کنی ک بریزی تو جا دسشو ...

وایی مرسسیییی😍💚💚💚دستت دردنکنه خسته شدی انقد تایپ کردی💋

سلام عزیزم،دختر من ۱۱ سالشه ی خرگوش داره ۲ ماهشه ۱۸ روزه آوردیم بسیار مهربونه به هیچ وجه گاز نمیگیره یا چنگ ولی همه خرگوشا اینجوری نیستن شاید بعضیاشون گاز بگیرن ماده هستش ماده پریود میشه تو گوگلم دربارش میتونی تحقیق کنی،رنگش کاراملی و سفیده بازی هم میکنه غذاش هم یونجه هستش ولی جعفری و گشنیز هم میشه داد ولی حداقل ۱،۲ روز تو هفته نه خیلی زیاد برا آموزشش هم تشویقی بگیر قفسش هم حتما بزرگ باشه وگرنه افسرده میشه حموم نبر به آب خیلی حساسه حموم ببری احتمال مرگ هستش ما بردیمش دامپزشکی همه اینارو گفت و حتما ی فضای بازی داشته باش که توش بدو بدو کنه همینطور جارو برقی و صداهای بلند کنارش نباشه چون اینجوری می‌ترسه و اگر واقعا خیلی بترسه یا استرس شدید داشته باشه میتونه باعث مرگ یا زودتر مردن بشه و اولاش هم که بگیری اگه ی گوشه تا چند ساعت بشینه ازت بترسه و آروم و مظلوم باشه عادیه چونکه هنوز به خونت و خودت عادت نکرده، اگه یسری کارها هم کنی قهر هم میکنه قهرش هم ممکنه طولانی مدت باشه،اگر غذا نخوره یا رفتارش عوض بشه میتونه نشانه هاش باشه،و حتما هم دامپزشکی ببر که یوقت چیزی نیاره تو خونتون یا بهت بیماری بده یوقت،و دامپزشکی که بردیم گفت چونکه بچه هستش و تو رشده باید همیشه کنارش غذا باشه ولی چونکه خرگوش ما لاغر نیست و میخوره گفتیم گفت ۴ وعده بده پس و توی جاهای خیلی شلوغ هم نبر می‌ترسه از آدمای جدید مسافرت هم نمیدونم ولی یجا خوندم تا ۴ ماهگی نبر و از ماشین و جابجایی هم بدشون میاد حالو اونو مطمئن نیستم راست گفتا یا نه عزیزم تا جایی که اطلاعات داشتم بهت دادم🙏🏻🌹

غذا که اول باید یونجه خشک بخوره

دو ماه اینا بگیر خیلی بزرگ و خیلی کوچیک نباشه بعضی بیشرفا زود از شیر مادر میگیرن خرگوشم زود میمیره باید ببری پیش یه دکتر دامپزشک اگزوتیک پت مثل دکتر نیما پویان