2777
2789
عنوان

خون دماغ کودکان

766 بازدید | 14 پست

سلام.دوستان دخترم ایشاله عید ۶سالش میشه.از دوسالگی خون دماغ میشه.

همیشه مهر و اسفند،زمان تغیر آب و هوا،و یا زمانی که میریم مسافرت،هواش عوض میشه خیلیییییی خون دماغ میشه.

دکترم بردم عکس از هردونیمکره سرش و بینیش گرفت ،شکستگی نداشت‌.

داشتید همچین موردی اطرافیانتون؟

اگه روش درمانی سراغ دارید ممنون میشم بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برادر بزرگم ازبچگی خون دماغ میشد بردن دکتر هزاربلر دکتر گفت مویرگای بینیش نازکه همیشه سعی کنین چرب کنین داخل بینیشو با پماد آچشمی‌

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
بله برادر بزرگم ازبچگی خون دماغ میشد بردن دکتر هزاربلر دکتر گفت مویرگای بینیش نازکه همیشه سعی کنین چ ...

بعد تغدیه هم کاری میکردید؟

من بعضیا میگن بخاطر گرمی خوردنه،نمیدونم درسته یانه.

دیروز تاحالا خیلی گرمی خورده.ازدیشب تا الان خیلی خون دماغ شده

بعد تغدیه هم کاری میکردید؟ من بعضیا میگن بخاطر گرمی خوردنه،نمیدونم درسته یانه. دیروز تاحالا خیلی گ ...

والا تغذیه که نه ولی خب بدخون دماغ میشد ها بد گاهی توخواب خون دماغ میشد الان ۲۶سالشه خداروشکر خوب شده 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

دختر منم تا نه سالگی شدیددد میشد دکترم گف هیچش نیس و مویرگ‌های بینی از نخم نازک‌تر هستن 

تا حدی ک اگع یقه لباسش ب بینیش گیر میگرد ما گرفتاار بودیم 

اکثرا تابستون و پاییز وحشتناک بود 

ولی الان ی سال دیگه نشده

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
والا تغذیه که نه ولی خب بدخون دماغ میشد ها بد گاهی توخواب خون دماغ میشد الان ۲۶سالشه خداروشکر خوب شد ...

دختر منم همین طوریه.

دیشب ساعت ۳ پاشده بینیم داره خون میاد.

خیلی بد خون دماغ میشه  

ممنون عزیزم.میگن بزرگتر بشه خوب میشه ایشاله

دختر منم تا نه سالگی شدیددد میشد دکترم گف هیچش نیس و مویرگ‌های بینی از نخم نازک‌تر هستن  تا حد ...

عین دختر من....اگه یه ضربه کوچیک به دماغش بخوره سریع خون میاد.

الان دخترتون چند سالشه که خوب شده؟

ممنون دوستان واقعا امیدار و آروم شدم.

عین دختر من....اگه یه ضربه کوچیک به دماغش بخوره سریع خون میاد. الان دخترتون چند سالشه که خوب شده؟ ...

الان رفته توی ده سال

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

از طریق طب سنتی می شه خون دماغ کودک رو بند آورد. من در مورد درمان و رفع خون دماغ کودکان در طب سنتی خوندم تو این سایت. داروهای گیاهی رو هم خود این عطاری آنلاین ویترین فود داره. به درد من خورد شاید به درد شما هم بخوره