2777
2789
سلام عزیزم شما گلوریا خوردید جواب نداد بهتون ؟

نتونستم ادامه بدم خیلی عصبیم کرد و تپش قلبم‌زیاد شد دهنم بو بد میگرفت

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهان سبز  رو استفاده نکردم ولی یه هشدار میدم به همگی 

عزیزان اینجا گروههای متفاوت از ادمهایی هستند که حقوقشون از دادن اطلاعات به ما از شرکتهای مختلف تامین میشه یعنی مثلا شرکت ایکس میخواد برای لاغری تبلیغ کنه سفارش به شرکت ایگرگ میده شخصی میخواد برای مطبش تبلیغ کنه سفارش به شرکت ایکس اول میده و همینطور کلی سفارش دست شرکت هست و اونهام یکی ر و استخدام میکنند که بیاد در این سایت ودیگر سایتها و به دنبال سوالات مرتبط با سفارشاتش بگرده و پاسخ اونهارواز،روی جوابهایی که از،قبل آماده کردن بده  مثلا یکی میمرسه دکتر نازایی خوب سراغ دارید و ان شخصی میگرده توی لیستش و اسم یکی از دکتر های نازایی رو که خودشم نمیشناسه معرفی میکنه و کلی براش آسمون ریسمون میبافه و ای خودم رفتم پیشش و خاله ام رفته از این چرت و پرتها ردیف میکنه و ما به همین راحتی گول میخوریم . حواستون باشه