2777
2789
راستشو بگو چ خوبیایی بهت کرده؟😊

انروز امدم خونه مامانم .ک مامانم با خالم بره بیمارستان چون خالم رساشو عمل کرد امروز همراه رفت پیشش.

مادرشوهرم یبار صبح یبار بعدازظهر زنگ زده پرسیده خالت چطوره عمل کرده خالش خوبه.....

بازم بگم 

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقت پیش بچه ام ۴ سال هست مریض شده بود بعد از اون موقع تا حالا امشب فکر کرده کرونا داره رفته دکتر و گفته نداری بهش دکتر .بعد فهمیده بچه من مریض بوده و من تنها بودم اون موقع شوهرم هم نبود میگه چه کار میخواسته بکنه بچه کوچک که نمیشه ولش میکرد انگار من ولش کردم یا اصلا من بهش چیزی گفتم یه جوری که انگار وظیفه ام بوده بد جور و یه ای کاش خودش میگرفت هم بود تو لحن حرفش وای خدایا چقدر یه آدم میتونه نفرت انگیز باشه 

انروز امدم خونه مامانم .ک مامانم با خالم بره بیمارستان چون خالم رساشو عمل کرد امروز همراه رفت پیشش. ...

دوست داشتی بگو😃😀

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بله من مادرشوهرم رو دوست دارم...بهشون احترام میزارم ایشون هم همینطور...

یادمون باشه آدم خوب و بد داریم که منجر به مادرشوهرخوب یا بد میشه...قاعده ای وجود نداره که حتما مادرشوهر بد باشه...

راستشو بگو چ خوبیایی بهت کرده؟😊

یا مثلن برج ۹ حسابی مریض شدن دچار فلج بل شدم . من باهاشون تو یه ساختمونم .مامانم گفت بیا ازت نگهداری کنم نمیزاشت میگفت اینجا مریض شدی خودم مواظبت خوب شدی بعد  برو بمون خونه مامانت. برام غدا درست میکرد میورر روتختی میخوردم نمیزاشت از اتاق خواب دربیام بیرون.

سطل زباله رو برام خالی نیکرد. میان وعده میورد.رفت ب ام دوتا شلوار ضخیم خرید ک بپوشم پاهام یخ نکنه. موهامو می‌یافت. دمنده میورد. برام کلی گدشت گرم بوقلمون بلدرچین شترمرغ خرید برام فسنجون درست میکرد.

جاروبرقی میکشید . ناهار شام میخوردم پیامد ظرفا و میشنست خشک میکرد ظرفشویی رو.

شوهرم بد غذاس برا من یه غذا برا اون یه غدای دیگه..

کلی برام روغن گرم خرید 

بله من مادرشوهرم رو دوست دارم...بهشون احترام میزارم ایشون هم همینطور... یادمون باشه آدم خوب و بد دا ...

بات موافق نیستم مادر شوهر من از من جز خوبی ندیده اینو از خودش شنیدم که پشت سرم میگفت به دیگران ولی از بدی برام کم نذاشته 

یا مثلن برج ۹ حسابی مریض شدن دچار فلج بل شدم . من باهاشون تو یه ساختمونم .مامانم گفت بیا ازت نگهداری ...

خدا خیرش بده.الهی عاقبت بخیر بشه..و سالیان سال با هم با خوشی زندگی کنید😊

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خدا خیرش بده.الهی عاقبت بخیر بشه..و سالیان سال با هم با خوشی زندگی کنید😊

خیلی ممنون. انشالله .

خدا برا من بیشتر حفظش کنه از الان زنک زره واسه عید برام کارگر دیده میگه تو ضعیف شدی نیاد کار کنی. حتی از الان گفته روز نگیری تو صهیف شدی.

الحمدلله خدا هرکجا نداد این یه جا داد

بات موافق نیستم مادر شوهر من از من جز خوبی ندیده اینو از خودش شنیدم که پشت سرم میگفت به دیگران ولی ا ...

منظورم رو درست متوجه نشدی یا من بد گفتم...منظورم این بود که یک آدمی هست آدم خوبی نیست خب وقتی مادرشوهرم بشه قاعدتا بازم مادرشوهر خوبی نمیشه...یک آدمی هم هست که آدم خوبیه و وقتی مادرشوهر بشه بازم خوبه....پس آدم های خوب و بد داریم که بعدها مادرشوهر خوب و بد میشن....