2777
2789
عنوان

خانومالطفا ی لحضه بیاین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 50 پست
خاک توسرم واقعا من اصلا اصلا ب خودم  نمیرسم  نمیدونم چرا 😔 اصلا انگار بلدنیستم

راه میوفتی قشنگم 

خب طبیعیه 

اینجور نگو به خودت 

اگه شرایط مالیت اوکیه،از پیجای مختلف کلی لباس دارن،میتونی بشینی سر حوصله انتخاب کنی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اره  مثلا هر فصل دو دست لباس خونگی ست بخر،حداکثر میشه سیصد ،لباس زیر هم میتونی ۱۵۰ بزاری هر فص ...

الانم کم کم رسیدم ب اونجایی ک تعجب کنه😑اون مادرش و خاهرش اصلا لباس نمیخرن.باورت میشه تو این ۴ ۵ سالی ک ازاول عقد رفت و اماد بودم باهاشون ابجی هاش فک کنم ۳ تا۲ تا مانتو خریده باشن.مامانش اصلا.!

نمیگم شوهرم نمیخره ولی خیلی هم راحت خرج نمیکنه.منم ک تاالان کم  خرج بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انگار اصلا بلد نیستم چجوربایدب خودم برسم.

ببین کمدت چی نیاز داره 

هر مانتویی که میخری،تیپتو کامل کن،شلوار و شال و ستشم بگیر 

کیف و کفش مشکی همیشه داشته باش،برای کیف و کفشای جدیدتم،طوری انتخاب کن که به اکثر مانتوهات بیان

برو تو اینستا و یا نت پیجای استایل رو بببین،کمکت میکنه یاد بگیری تر کیب رنگا رو 

صب کن یه جدولی رو نشونت بدم 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
راه میوفتی قشنگم  خب طبیعیه  اینجور نگو به خودت  اگه شرایط مالیت اوکیه،از پیجای مخ ...

واققعا بعصی وقتا از دست خودم عصبانی میشم

من هیچکس نبوده بهم یاد بده

خودمم خیلی اهل تیپ زدن و اینا نیستم 

ولی دوسدارم دیگه عوص شم

الانم کم کم رسیدم ب اونجایی ک تعجب کنه😑اون مادرش و خاهرش اصلا لباس نمیخرن.باورت میشه تو این ۴ ۵ سال ...

تنوع رو ببینه ،اونم مایل میشه عزیزم که خوشگل بپوشی براش و همیشه مرتب و زیبا باشی لباسا و مدلایی که دوس داره رو نشونش بده و نظرشو بپرس

خب اینکه تا به حال تو خانوادش نبوده،تو باید حواست باشه سیاست به خرج بدی که یوقت نگه مادر و خواهرمم خریدای زیادی نداشتن 

هر ماه یه مبلغی رو ازش بگیر

ببین کمدت چی نیاز داره  هر مانتویی که میخری،تیپتو کامل کن،شلوار و شال و ستشم بگیر  کیف و ...

میدونی من چجوریم؟مثلا امسال۴تامانتوخریدم.۴تاشم نیازم نبوده.چون ازقیافش خوشم  اومده خریدم.بعد برای عید گفتم دیگه نخرم چون دارم. مگه اینکه چیزی ببینم گ خیلی چشممو بگیره.ینی الان باخودم اینجورنگم و برم بخرم؟

واققعا بعصی وقتا از دست خودم عصبانی میشم من هیچکس نبوده بهم یاد بده خودمم خیلی اهل تیپ زدن و اینا ...

خودتو سر زنش نکن 

الان کلی سایت و کانالو پیج هست که اصول لباسا رو بهت میگن که چطور رنگا رو ست کنی،مناسب با مدل مانتوت  شلوار انتخاب کنی و....

کلی چیز یاد میگیری😍

تنوع رو ببینه ،اونم مایل میشه عزیزم که خوشگل بپوشی براش و همیشه مرتب و زیبا باشی لباسا و مدلایی که د ...

اره واقعا.مثلا همیشه بمن میگه لباس زیرو لباسای س ک سی برام مهم نیست!منم نمیخریدم خیلی.اما چنوقت پیش لباس س ک سی گرفتم دیدم چقد رابطمون فرق داشت😑فهمیدم ک نههه خوشش میاد اما انگار دلش نمیادب این چیزا پول بده

میدونی من چجوریم؟مثلا امسال۴تامانتوخریدم.۴تاشم نیازم نبوده.چون ازقیافش خوشم  اومده خریدم.بعد بر ...

خب چارتا هم خوب بوده تو این وضیت که زیاد رفتو امد نیست 

ببین ادم وقتی یکم دستش بازه بر اساس نیازش خرید نمیکنه😄 گاهی خرج کردنم کیف خودشو داره

اگر اینا رو استفاده کردی و بقیه دیدن و حداقل هر ماه میری خونه مامان و بابای خودت و همسرت،بخر 

اره واقعا.مثلا همیشه بمن میگه لباس زیرو لباسای س ک سی برام مهم نیست!منم نمیخریدم خیلی.اما چنوقت پیش ...

خب تو بهش نگو میخوای از اینا خرید کنی😁به یع بهونه دیگه برو بازار بگو اینو دیدم چشمو گرفت گفتم تو هم خوشت میاد حتما خریدم لذت ببریم😁

خودتو سر زنش نکن  الان کلی سایت و کانالو پیج هست که اصول لباسا رو بهت میگن که چطور رنگا رو ست ...

من قبل عروسی ب خودم میگفتم من عروسی کنم خیلی بخودم میرسم فلا ن چیزو میخرم فلان تیپو میزنم.قبل عروسی اتو مو و بابلیس و ازینچیزا خریدم میگفنم هرروز ی مدل تیپ میزنم. باورت میشه کلا۵بارشایداستفاده کرده باشم ازین چیزا.نمیدونم چرا انقد بی ذوق شدم.شایدچون شوهرم عکس العمل نشون نمیده.توخونه هم اصلا ارایش نمیگنم

خب چارتا هم خوب بوده تو این وضیت که زیاد رفتو امد نیست  ببین ادم وقتی یکم دستش بازه بر اساس نی ...

این مدت فقط خونه مادرشوهرم و مامان خودم میرفتیم.البته خونه مادرشوهرم خاهرشوهرامم هستن

اگه مانتویی ببینم خوشم بیاد میخرم

اگه نه شومیز میخرم.خوبه اینجوری بنظرت؟؟؟

من لباسای بیرونی خوب میخرم تقریبا

اما لباسای خونگی و لباس زیر خیلیییییی کم!!

[QUOTE=178322776]من قبل عروسی ب خودم میگفتم من عروسی کنم خیلی بخودم میرسم فلا ن چیزو میخرم فلان تیپو میزنم.قبل عروسی 

خب خودت متوجه تغییر رابطتون شدی موقع تنوع،به خودت برسی،مثلا موهاتو ببافی،فر کنی و حتی یه رژ ساده نیاز نیس که هف قلم ارایش کنی،حست به خودت بهتر میشه و حالت خوب میشه و شاد میشی و هنسرت علاوع بر زیبایی وجودی تو،از حسه خوبی که تو به خودت داری هم لذت میبره 

این مدت فقط خونه مادرشوهرم و مامان خودم میرفتیم.البته خونه مادرشوهرم خاهرشوهرامم هستن اگه مانتویی ب ...

پس خرید لباس خونگیتو بیشتر کن،شومیز تونیک با روسری یا شالای خیلی قشنگ بخر 

لباس زیر حتما بهش اهمیت بده،مثلا الان یه جین یا شیش تا شورت بخر،دو سه تا سوتین بخر برا عید تا بعدا هم بهشون اضاف کنی 

اون چیزی که کمدت کم داره رو در الویت بذار