2777
2789
عنوان

خانومالطفا ی لحضه بیاین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 50 پست
واقعا۶دست؟من۲دست دارم😂 چنوقت یکبار بخرم اونوقت؟

شیش دسم زیاد نیس اخه 

تازه عروسا کلی لباس میخرن تو هم به خودت برس

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شومیز و لباس مهمونی رو من یه بار میپوشم تکراری نمی‌نوشتم لباس خونه و لباس زیرها رو ۶ ماه یه بار به ...

میشه چند تا برند به منم معرفی کنی

آنه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت😍
اگه همسرت وضع مالی ش خوبه هر دفعه میری بیرون یه چیز کوچیک هم شده برای خودت بخر  اینطوری همیشه ...

وضعیت مالی معمولی هستیم .نه جوری نیست ک هردفه بخوام یچیزی بخرم.نهایت ماهی یچیزی😑

منم قبل ازذواج اهل خرید نبودم البته حوصلم نمیشد تا چندسال بعدازدواجم همین بودم.ولی الان پیشرفت کردم.مثلا لباس زیر ها سالی یک تا دوبار خزید میکنم.لباس خونگی هرسال واس هرفصل جدا میخرم .قبل عید لباسایی که کهنه ترن میندازم دور ولی اونایی که سالمترن جدا میکنم برای نیازمند.مانتو سالی دو بار میخرم دقیقا سالی دوتاهم میزارم واسه نیازمند.درکل مراقبت از لباس و کیف و کفشم خوبه.کفش سالی یکبار

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اگه مشکل مالی ندارید هر وقت نیاز داشتی به چیز جدید مثلا یه چی خوشت میاد تو بازار یا پیج تنوع داشتع ب ...

ازاین ببعد میخام اول هرفصل لباس خونگی و لباس زیربخرم.خوبه بنطرت اینجوری

شومیز و لباس مهمونی رو من یه بار میپوشم تکراری نمی‌نوشتم لباس خونه و لباس زیرها رو ۶ ماه یه بار به ...

چ خوب.این همه مانتو نو میمونه چکارمیکنی پس😂

شوهرت نمیگه چقدزیاد میخری؟

ازاین ببعد میخام اول هرفصل لباس خونگی و لباس زیربخرم.خوبه بنطرت اینجوری

اره 

مثلا هر فصل دو دست لباس خونگی ست بخر،حداکثر میشه سیصد ،لباس زیر هم میتونی ۱۵۰ بزاری هر فصل بخری  حالایا ست،یا تکی

لاک و اسپری و رژ مثلا یه چیزی که نیاز داری بخر ،شوهرتو از الان عادت بده که اینا نیازاتن،نه خرید نکنی بعدها که به این نتیجه رسیدی به خودت نرسبدی و بخوای خرید کنی تعجب کنه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
چ خوب.این همه مانتو نو میمونه چکارمیکنی پس😂 شوهرت نمیگه چقدزیاد میخری؟

خب ادم های زیادی هستن که باهاشون رفت و امد میکنی یه بار عمو یه بار خاله یه بار دوست خلاصه هر کدوم رو جلو هرکس یه بار میپوشم

نه من ذاتا اول برا شوهرم خرید میکنم بعدش ستشو واسه خودم میگیرم

مثلا تو تیشرت ابی روشن بپوشه منم مانتو ابی روشن میپوشم 

همه لباسهامو سته . به همینم معروفیم کلا

هم تنوع دارم هم همیشه جدیدم