2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزارن بفهمع  چقدر پول گیرم میاد.کمتر میگم و یه مقداریشو بهش میدم یقیش خودم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

نه نمیدادم نگه میداشتم واس خودم دوروز دیگه نگم پول مانتو بده پول ارایشگاه بده اونم با عصبانیت ومنت بده

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

من دوستان قراره ارث مو ،،خونمون قدیمیه بکوبم دوباره بسازیم دوطبقه انشالا  زندگی مشترک ک گفتی اس ...

عزیز به نام کی باشه مهمه همین دیروز ی تاپیک زده بودم خانما بعد چند سال شاغا بودم و کمک مردم با همسرش خونه خریدن و ساختن. بعد توی تصادف همسرش رو از دست داد خانواده همسرش گفتن ارث پسرمون رو میخوایم طبق قانون باید پرداخت کنه و خونه و سقف بالا سرشون رو بفروشن پس ب نظر من توی کشور ما که ارثیه پدر و مادر و فرزند مرد از همسرش بیشتره مال من و مال تو داره متاسفانه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خوب بعد وظیفه نشه که نتونی برای خودت خرج کنی!!! یا مولا نره پولای‌خودشو‌پس انداز کنه ماشین یا چیزی ب ...

همین حسو دارم که سوخت بشه !

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

در حد خرید یه خونه نقلی تو تهران

خب بخر برن به نام خودت کرایه یا رهن  بده اون مبلغ رو ببر توی زندگی بهتره

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
در حد خرید یه خونه نقلی تو تهران

اسی یه خونه بخر به نام خودت بزن پول رهن بزار بانک سودش برا خودت تنها اما با پپل کرایه بر خونه و بچه و احتیاجات استفاده کن وقتی که بدونی شوهرت دیگه پولش تموم شده یعنی طوری که عادت نکنه