2777
2789

من باشم اگه مبلغ قابل توجه باسه باهاش خونه میخرم و از پول رهن و اجارش مثلا وسایل خونه رو عوض میکنم.طلا میخرم و ماشین برای خودم

(قراره بهم ارث برسه.البته پدرم درقید حیاتن.خودش دوست داره الان بده.یعنی در موردش صحبت کرده)

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم میگه به اسم پسرمون بخریم ، نه ماهشه !

مثلا نیلز فوری داشتید خاستید بفروشید  بچه ۹ ماهه که تمیتونه امصا کنه.‌سرپرستش امصا میکنع.سرپرستش کیه؟ باباش😁 چراغ خاموش داره میگه بنام من بزن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
من باشم اگه مبلغ قابل توجه باسه باهاش خونه میخرم و از پول رهن و اجارش مثلا وسایل خونه رو عوض میکنم.ط ...

خدا حفظشون کنه ،

پدر منم در قید حیاتن ، میخوان الان خوشی و راحتی مون رو ببینن ، خدا همچین فرشته هایی رو عمر طولانی و باعزت بده ان شاءالله 

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

همسرم میگه به اسم پسرمون بخریم ، نه ماهشه !

اصلا این کارو نکن قیم قانونی فرزند پدرشه مگه خودت چته؟؟؟؟ 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

شخصاً خیر خیر خیر !!!!

حتی بارها به طور مستقیم و غیر مستقیم به پدر و مادرم گفتم که شما خیلی زحمت کشیدین الان باید فقط استراحت کنید مسافرت برین و...منتها گوش نمیدن , معتقدم هر کس باید حاصل دسترنجشو خودش استفاده کنه 

خدای نکرده اگه اونروز بیاد حتماً می بخشم به خیزیه یا بهزیستی البته به طریق سرمایه گزاری که ماندگار باشه مثلاً مغازه یا ملکی به نام بهزیستی یا شیرخوارگاه می خرم که درآمدش همیشه صرف امور اونجا بشه  

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
خدا حفظشون کنه ، پدر منم در قید حیاتن ، میخوان الان خوشی و راحتی مون رو ببینن ، خدا همچین فرشته های ...

اونوقت راحت میتونه اپارتمانت رو بفروشه همسرت

ادم اصن از ایندش خبر نداره که یکسال دیگه چه اتفاقی میفته

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود