2777
2789
عنوان

خانومای باردار وترسو ها نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم سکته میزدم از ترس 

میگفت جیغ میزنم نمیره میخنده😭😭😭😭

میگفت یبار پشتمو کردم به در خوابیدم گفتم اومد نبینمش  چند ساعت بعد میگه یواشکی برگشتم دیدم نشسته رو تخت داره میخنده 😭😭😭😭😭😭😭 میگفت جیغ زدم پرید روم داشت خفم میکرد

بعدش خالم نمی‌دونست بهش گفتیم نمیدونم دیگه چطور شدالان دیگه نمیبینه خداروشکر 

من از استرس خوابم نمی‌برد میترسیدم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

من یک عدد ترسو ولی مرض دار هستم😁دارم هنوز هیچی نشده میترسم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
والا مامان بزرگم میگفت اون قدیما که کاسه آب میزاشتن تو حیاط خنگ شه مامان بزرگِ مامابزرگم میاد کاسه آ ...

چ گربه بیتربیتی بوده😂😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
دختر خالم میگفت  صبح که شوهرم میره سر کار  همینه که میره بیرون یکم بعد یکی از لای در اتاق ...

یا خدااااا حتما یارو مریضه بدبخت که هی میخنده 

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
یا خدااااا حتما یارو مریضه بدبخت که هی میخنده 

خنده از اون خنده های ترسناک  اونم تو خونت تنها باشی از لای در اتاق خواب نگات کنه😢😢😢😢😢😢

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪