2777
2789
عنوان

بچه ها اینو تصور کنید.....

145 بازدید | 15 پست

شما نشستی داری تو ذهنت ی گل آبی رنگ تو ی باغ سرسبز روشم شبنم نشسته ی پروانه هم دورش دور میخوره رو تصور میکنی یهو گوشیت زنگ میخوره و تو حواست از اون گل متصور در ذهنت پرت میشه !خب الان آیا گلی به اون شکل که در ذهنت بود وجود داره؟؟؟

معلومه که نه !چون اون گل همههههه چیزشو از رنگو شکلو بو و مکانی که قرار داره و خلاصه همه چیش رو از تو داره،درواقع تو بهش امکان وجود داشتنو دادی  و از طرفی همه ی خصوصیاتش هم از توعه و تازمانی موجوده که تو بهش فک میکنی و به محض اینکه ازش غافل بشی جوری ناپدید میشه که انگار نبوده

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ی ما و خدا هم همینجوره ما همینقدرررر محتاجیم برا وجودمون همینقدر پر از نیازیم برای همه چیمون و اگه خدا یک لحظه از ما غافل بشه جوری نیست میشیم که انگار نبودیم!!!!

خب

صلوات فرستادم

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج

و اینکه میگن خدا از رگ گردن هم نزدیک تره به همین دلیله خدا تمام وجودمونو پر کرده همونطور که ما در همه جای اون مکان و گل متصور شده هستیم

خیلی خوب بود...کاملا درسته

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
میخوای چی بگی؟

میخوام بگم مایی که انقدررررر نیازمندیم به خدا و بود و نبودمون بسته به اونه انقدر منم منم برا خدا نکنیم انقد جلوش قد علم نکنیم که چراااا اینو گفتی چرااا این حکمو دادی چرااا این کارو با من کردی و هزار تا چرا و خطو نشون دیگه