الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ۷ ساله متاهلم نه دخترم ۶سالشه برا دومی میخوام اقدام کنم
بچه اولی رو بعد چن ماه بدنیا اوردی عزیزم ؟
ای جانم خدا حفظش کنه
اجی الان ک شما تجربه دلری
واقعا با شوهرتان مث زمانی ک دوتایی بودین ؛ قبل بچه ، هستین ؟ میشه بود ؟ علاقه همسرتون بیشتر شد ب شما ؟ اون موقع ماشین و خونه داشتین ؟ ما الان هیچکدوم نداریم
بچه اولی رو بعد چن ماه بدنیا اوردی عزیزم ؟ ای جانم خدا حفظش کنه اجی الان ک شما تجربه د ...
هر آدمی یجور فکر میکنه .منم زندگی مون خیلی ساده ست. اتاق دخترم پر از اسباب بازی نیست و خیلی خوشکل نیست.ولی با همینایی که داریم تو این شرایط کرونا سعی میکنیم خوشحال باشیم.
وقتای دونفره هم میشه ساخت. بچه ات که دنیا اومد سعی کن زود بخوابونیش. سرشب که بخوابه کل شب رو دونفره می مونید.
هر آدمی یجور فکر میکنه .منم زندگی مون خیلی ساده ست. اتاق دخترم پر از اسباب بازی نیست و خیلی خوشکل نی ...
این واقعیت رو بهت بگم که سه ماه اولی که بچه دنیا میاد سختترین روزای عمرت رو میگذرونی، هی بچه گریه میکنه ،دلش درد میگیره چه میدونم خیس میکنه. خلاصه خواب و خوراک نداری.
بخصوص شبا😓
ولی طول روز جبران همه ی اون گریه ها رو میکنه.میخنده بازی میکنه.
فقط سه ماه اولی رو همش به خودت بگو میگذره میگذره😁😁 .