2777
2789
نمیدونم قصد داشتیم یا نداشتیم  شوهرم میگه زوده الان دوس داره دست و بالش باز باشه از نظر پول&nb ...

خدا خودش روزی رسونه نگران نباش

اره عزیزم چرا نشه خوش باشین

به چیزای خوب فکر کن به نی نی

به اینکه قراره مادر شی که خیلیا این ارزو رو دارن 

به اینکه عکس دست پاهاشو بزاری استوری خخخخخخ اخری رو محض خنده گفتم

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش روزی رسونه نگران نباش اره عزیزم چرا نشه خوش باشین به چیزای خوب فکر کن به نی نی به اینکه ...

😂😂

باشه عزیزم 

ولی باز این فکرا میاد 

ولی اگ آزمایش منفی باشه چی 

بهتره ب این فک نکنم ک الان ممکنه باردار باشم چون چن روز دیگ منفی شه بده .. 

عزیزم من ۷ ساله متاهلم  نه دخترم ۶سالشه  برا دومی میخوام اقدام کنم

بچه اولی رو بعد چن ماه بدنیا اوردی عزیزم ؟ 

ای جانم خدا حفظش کنه 

اجی الان ک شما تجربه دلری 

واقعا با شوهرتان مث زمانی ک دوتایی بودین ؛ قبل بچه ، هستین ؟ میشه بود ؟ علاقه همسرتون بیشتر شد ب شما ؟ اون موقع ماشین و خونه داشتین ؟ ما الان هیچکدوم نداریم 

بچه اولی رو بعد چن ماه بدنیا اوردی عزیزم ؟  ای جانم خدا حفظش کنه  اجی الان ک شما تجربه د ...

هر آدمی یجور فکر میکنه .منم زندگی مون خیلی ساده ست. اتاق دخترم پر از اسباب بازی نیست و خیلی خوشکل نیست.ولی با همینایی که داریم تو این شرایط کرونا سعی میکنیم خوشحال باشیم.

وقتای دونفره هم میشه ساخت. بچه ات که دنیا اومد سعی کن زود بخوابونیش. سرشب که بخوابه کل شب رو دونفره می مونید.

تازه میتونید از مامان بزرگا هم کمک بگیرید 😍

هر آدمی یجور فکر میکنه .منم زندگی مون خیلی ساده ست. اتاق دخترم پر از اسباب بازی نیست و خیلی خوشکل نی ...

این واقعیت رو بهت بگم که سه ماه اولی که بچه دنیا میاد سخت‌ترین روزای عمرت رو میگذرونی، هی بچه گریه میکنه ،دلش درد میگیره چه میدونم خیس می‌کنه. خلاصه خواب و خوراک نداری.

بخصوص شبا😓

ولی طول روز جبران همه ی اون گریه ها رو می‌کنه.میخنده بازی میکنه.

فقط سه ماه اولی رو همش به خودت بگو میگذره میگذره😁😁 .

واقعا هم میگذره

بچه اولی رو بعد چن ماه بدنیا اوردی عزیزم ؟  ای جانم خدا حفظش کنه  اجی الان ک شما تجربه د ...

دیگه تقریبا بعد ۹ماه باردار شدم.

اره مثل قبلیم تازه اونموقعا ما کلی بحث داشتیم بعد بچه شوهرم بیشتر احتراممو داشت

ما هیچی نداشتیم حتی پول تو جیبی شوهرم دانشجو بودتا چند سال

ولی خانوادهامون خیلی کمک مالی کردن خدا روشکر شوهرم پارسال تو استدامی اوزش پرورش قبول شد الان معلمه

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے
مرسی😍😍عزیزم الان اگ باشم .. وای فای اشکال داره؟؟ 

والا ضرر وای فای کمتر از اینترنت گوشی های ی همراهه.

ولی خب من همش تو خونه تنها بودم مجبور بودم خودمو با یه چیزی سرگرم کنم😁

چرا نمیری آزمایش خون بدی؟