2777
2789
اجی ... امروز روز هشتمه که از موعدم میگذره بی بی الان زدم .. مدیکور .. منفیه.....دیشب دوبار خواب دی ...

سلام گلم خوب چرا نمیری برا آزمایش ۸ روز که خیلی هست برو یه ازمایش بده خیال خودتو راحت کن 

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم اتفاقات فکرت بودم گفتم فردا شنبه س میری آز 

نه اجی نمیتونم برم تا آخر هفته شرایطشو ندارم 

اجی استرس گرفتم 

ما الان ۶ ماهه عروسی گردیم 

استرس دارم خیلی.. اگ واقعا باردار باشم چی ؟ هم خوشحالم هم استرس 

آخه ۶ ماه دو ۲تایی بودن کم نیس؟؟ بعد بچه دار شدن اصلا نمیشه دو ۲تایی بود ؟، خیلی سختتر میشه؟ 

نه اجی نمیتونم برم تا آخر هفته شرایطشو ندارم  اجی استرس گرفتم  ما الان ۶ ماهه عروسی گردی ...

نه چرا سختر بشه؟تازه خوشحال باش سه نفر میشه زندیتون خیلی هم قشنگ.روز شماری میکنی برا اومدنش.مگه حالا حالا قصد بارداری نداشتی؟

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے
نه چرا سختر بشه؟تازه خوشحال باش سه نفر میشه زندیتون خیلی هم قشنگ.روز شماری میکنی برا اومدنش.مگه حالا ...

نمیدونم قصد داشتیم یا نداشتیم 

شوهرم میگه زوده الان دوس داره دست و بالش باز باشه از نظر پول 

میشه بعد بچه باز دوتایی شد ؟ مث زمانای قبل بچه خوش میگذره؟ 

منم روزای تخمک گذاری همه رو رعایت نمیکردم 

الان ک ده روزه پری نمیشم استرس گرفتم 

امشب خیلی عجیبه استرسم