2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 173 پست
ببخشید من خودم ۷ ساله ازدواج کردم ارضا نشدم خانمها چجوری ارضا میشید مسخره نکنید صادقانه جواب بدید

همونطور که اقایون خودشون وخیلی ببخشید تکون میدن خانما هم باید یه تلاشی بکنن بیشتر وواضح تر بگم  کاربریمو ازدست میدم 😁😎

منتظر روزای بهترم ✌
یعنی خواب میبینی رابطه داری ؟ با شوهرت یا کسان دیگه 

با کسای دیگه هم هست ولی انقد چرت و پرت یادت نمیاد فقط اون حالت ارضا شدن رو حس میکنی کامل

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی همون کیست یا چیز دیگه اخه کیست مگه اثر میزاره؟

آره خیلی من موهامم بشدت ریخت واقعا خیلی سرد مزاج شده بودم با اینکه عاشق شوهرم بودم موقع رابطه احساس میکردم ازش متنفرم اونا هم تقصیری ندارن خوب دلشون میخواد و اکثر آقایون گرم مزاجن

ولی ارزش اینو ندارع ک آدم خودش عذاب بکشه

قرص لیدی رو از داروخونه بگیر طرز استفادشم بهت میگ بعد ی هفته از این رو ب اون رو میشی❤

مگه فروشش آزادع؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
گلم واقعا این غیر ممکنه  من اسی رو کاملا درک میکنم چون منم این مشکل داشتم  خب شاید بند خ ...

دقیقا طفلی الان چند ماهه ک باهام رابطه نداشته و من چشم خودم ار..ضا شدنشو توی خواب دیدم صب که پاشدیم همه جا خیس بود از بس که جم شده بود

حالا درخواب ارضا میشی یا واقعی 

😂😂😂

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
دقیقا طفلی الان چند ماهه ک باهام رابطه نداشته و من چشم خودم ار..ضا شدنشو توی خواب دیدم صب که پاشدیم ...

دیگه خواهر ایجور واضحم نگو نوجوان ومریض جنس ی زیاده 

منتظر روزای بهترم ✌
دقیقا طفلی الان چند ماهه ک باهام رابطه نداشته و من چشم خودم ار..ضا شدنشو توی خواب دیدم صب که پاشدیم ...

عزیزم هفته ای یبار بهش اجازه بده 

اخ من موقعه ای ک مثل تو بودم 

کل هفته برنا مه داشتیم 

بخاطر اون من کی اذیت می‌کشیدم 😔😔😔😔

واقعا یه زن یه حرفه زن بودن کلی حرف 

خب برو دکتر دکترا والا شاخ و دم ندارن ترس ندارن از زنان شروع کن روانپزشک هم گاهی لازمه