2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 173 پست
آره  من درکش میکردم  یعنی چی آخه شاید من مشکل دارم و از رابطه به شدت رنج میبرم اونوقت بیا ...

بالاخره باید اگه شما هات هستی و اون سرد یه جوری شما را به ارگاسم برسونه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شرع و دین تشخیص داده بنده کی باشم و البته علم هم تشخیص غلط بودنش بروی سیستم مغز و بدن رو تشخیص دا ...

پ ورن اشغاله حرفی توش نیس ولی دیگه چغولی کردن نداره میخوهد ببینه میخاد نبینه به خودش و روابطش اسیب میزنه

پ ورن اشغاله حرفی توش نیس ولی دیگه چغولی کردن نداره میخوهد ببینه میخاد نبینه به خودش و روابطش اسیب م ...

آخه کی کیو میشناسه ک چغولی کنیم خدایا

من یبار کامل واسشون توضیح دادم که اشتباه راهنمایی کردن ولی بجای توجه به حرف من و چندتا از کاربرا باز حرفشون رو تکرار کردن 

دیگه هم ریپ نکنید لطفا من واسه شما صدا نزدم که بخوام توضیح بدم واضح بود چرا صدا زدم ممنون از درکت

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بالاخره باید اگه شما هات هستی و اون سرد یه جوری شما را به ارگاسم برسونه دیگه

گلم واقعا این غیر ممکنه 

من اسی رو کاملا درک میکنم چون منم این مشکل داشتم 

خب شاید بند خدا مریضه شاید کیست یا تنبلی داره 

چجوری همسرشو ارضا کنه 

اصلا مخم نمی‌کشه 

😔😔😔😔

چقد خودمون بی ارزش میکنیم 

به شوهرش گفته که من میلی به رابطه ندارم و شوهرش باید درمانش کنه 

رابطه زوری تجاوز حساب میشه حتی اگر محرم باشی