2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 173 پست

ی قرصی هس خیلی خوبه عالیه .من ی بار یدونه استفاده کردم تا دو هفته خیلی چیز بودم😐فک کنم اسمش لیدی بود صورتی بود 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبستانه مگه ؟ 

😂😂😂😂😂همه با هم بگین بابا  بگین الف . 

😂😂😂🤣واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری هستن میرن زرتی نی نی یار رو صدا میکنن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
میشه بیشتر راهنمایی کنی عزیز 

عزیزم رایحه درمانی تو اروپا برای تغییر طبع از طریق رایحه های اروماتیک انجام میشد

الان ۵ ساله که تو ایران زیر نظر یه شرکت المانی داره تولید میشه و محصولات و پکش خیلی سخت پیدا میشه من خودمم اون خانمی که ازش تهیه کردم رو به سختی پیدا کردم

پکش شامل شامپو بدن و شامپو سر و بادی اسپلش و ماسک مو و لوسیون بدن و... هست

کل پکش حدود ۴۰۰و خرده ای بود که من فقط شامپو سر و شامپو بدن و بادی اسپلش رو تهیه کردم که شد ۱۰۰و خرده ای

من چون طبعم گرم بود از اروماتیک اسطوخودوس و مادرم چون مشکل اختلال خواب داشت از گل سرخ استفاده میکرد و هر دو نتیجه گرفتیم

من خودمم قبل خواب بادی اسپلش گل سرخ مامانم رو میزنم به بالشتم و خیلی خواب راحتی دارم😅

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
چرا نی نی یارو صدا میزنی ؟؟ مگ اینجا حرف بدی زده شده !!

بخونی میبینی چرا صدا زدم راه حل غلط داد اونم بعد ار اینکه چند نفر گفتن اشتباهه باز تکرارش کرد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چی جوریه؟

عزیزم رایحه درمانی تو اروپا برای تغییر طبع از طریق رایحه های اروماتیک انجام میشد

الان ۵ ساله که تو ایران زیر نظر یه شرکت المانی داره تولید میشه و محصولات و پکش خیلی سخت پیدا میشه من خودمم اون خانمی که ازش تهیه کردم رو به سختی پیدا کردم

پکش شامل شامپو بدن و شامپو سر و بادی اسپلش و ماسک مو و لوسیون بدن و... هست

کل پکش حدود ۴۰۰و خرده ای بود که من فقط شامپو سر و شامپو بدن و بادی اسپلش رو تهیه کردم که شد ۱۰۰و خرده ای

من چون طبعم گرم بود از اروماتیک اسطوخودوس و مادرم چون مشکل اختلال خواب داشت از گل سرخ استفاده میکرد و هر دو نتیجه گرفتیم

من خودمم قبل خواب بادی اسپلش گل سرخ مامانم رو میزنم به بالشتم و خیلی خواب راحتی دارم😅

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
به درک آدمی که ذاتش خراب باشه براش جنیفر هم باشی دنبال یکی دیگ میره  حرف بی منطق نزنین  ...

این چه طرز حرف زدنه واقعا از یه خانم متشخص بعیده بی منطق حرف نزنید اگه عکس این بود شما هات بودی و شوهرت سرد اونوقت این حرفو میزدی میگفتی من چکار باید بکنم صبر و تحملم تموم شده والله 

مگه زنام تو خواب ارضا میشن؟🤔

اره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
تو چای دارچین و گل محمدی بریز دم کن. یا کلا دم نوش زنجبیل و دارچین و گل محمدی دم کن بخور خرما زیاد ...

اره دارچین برای طبع سرد خیلی خوبه👌🏻👌🏻خونرسانی رو هم بیشتر میکنه منم خیلی تعریف دارچین تو همچین مشکلایی رو شنیدم

بخونی میبینی چرا صدا زدم راه حل غلط داد اونم بعد ار اینکه چند نفر گفتن اشتباهه باز تکرارش کرد

خوب بگه به ما چه شما گوش نکنین 

ما داریم اینجا مشکلاتمون در میون میزاریم تا با تجربه های هم حلش کنیم 

بعد شما بخاطر اون میخوای تایپک بترکونین