2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست
مسئله اینجاست که قرآن بهش صورت موجهی داده عزیزم 

بله در شرایطی بهش صورت موجه داده 

قرآن خیلی حرفا زده به خیلی از احکامم صورت موجهی داده و خیلی هاهم  عمل نمیکنن پس ی حکم رو علم عثمان نکنید 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
آزادی بیان هم که در حد پشم😐👌🏾  چی بگم والا 😐 قطع شم ینی اینکه دیگه نتونم از سایت استفاده ...

دقییییقا

فقط میتونی خواننده ی خاموش باشی

یا ی کاربری دیگه بسازی

مثل من

البته من اینو قبل از قطع شدنم داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ممنونیم که خدا اجازه نداده مردا مارو در حد مرگ کتک بزنن ولی ازونور تشویق کرده اگه بهت گوش تداد ...

دوست عزیز شما فقط یکی از تفاسیر این آیه زدن رو خوندین 

معنی کلمه ی ضربوا تو این ایه  در عربی معانی مختلفی داره 

( زدن ، مثال اوردن ، ترک و بایکوت کردن و...) 

در هیج کجای قران به جز ایه ی که شما میگید این کلمه زدن معنی نشده . 

با توجه به کلیت قرآن و امر به خوش رفتاری در آیات دیگه اینکه کدوم تفسیر درست تره همیشه مورد بحث بوده 

پس لطفا قرآن رو از روی یک تفسیر قضاوت نکنید ... 

بله در شرایطی بهش صورت موجه داده  قرآن خیلی حرفا زده به خیلی از احکامم صورت موجهی داده و خیلی ...

درسته

اما قرآن نباید فرااااتر از دزگیر شدن تو داستانای پیرهن عثمان و این حرفا باشه؟؟؟

ای بابا جانم نیشگون شوخی، با کتک زدن از سر قهر و خشم یکیه؟ تو قلبت، تو اعماق قلبت، جایی که جنگیدن ...

قطعا یکی نیست ولی میگم اینی که میگید هم کتک نیست کلمه اش حس بدیو القا میکنه الان مادرا بعضا برا تنبیه فرزندشونو میزنن اینم صرفا تنبیهه

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
من به استارتر این تاپیک ، نه میگم متحجر نه میگم بیحیا نه میگم  امروزی. میگم مفتش.چون هرکس طبق ...

گلم من گفتم خجالت نکشیم ن گفتم امروزی هستم ن چیزی. فقط گفتم خجالت نداره و طبیعی هست. حالا کسی همینجوری عشقش میکشه بزاره تو نایلون سیاه خب بزاره.

دوست عزیز شما فقط یکی از تفاسیر این آیه زدن رو خوندین  معنی کلمه ی ضربوا تو این ایه  در ع ...

آخه ما از یکی از استادامون که حاج آقا بودن پرسیدیم و چیزخاصی نگفتن. بعبارتی فقط پیچوندن بچه ها رو. :/ بعد مشکل اینه که همه‌ی مردم که نمیرن تفسیر آیه رو بخونن. کسی که سوادش در حد روخوانی و شاید حتی کمتره، خب قاعدتن طبق چیزی که فهمیده که کفته شده بزنید، عمل میکنه .. وگرنه من خودم قرآن میخونم و مشکلم صرفا با همینه که مگه چند درصد مردم از تفسیر استفاده میکنن؟ تازه تفسیرا با هم فرق دارن 😐

قطعا یکی نیست ولی میگم اینی که میگید هم کتک نیست کلمه اش حس بدیو القا میکنه الان مادرا بعضا برا تنبی ...

عزیزم ، مادر بچه ای که زاییده رو میزنه. 

چون مادر و فرزند جایگاه بالاتری داره. و میتونه بزنه.

ولی مرد چرا باید بزنه؟ نکنه مرد از زن بالاتره؟😐😐 پس "ملاک برتری تقواست." چی میشه؟😐

آخه ما از یکی از استادامون که حاج آقا بودن پرسیدیم و چیزخاصی نگفتن. بعبارتی فقط پیچوندن بچه ها رو. : ...

اگه ما میخاییم در مورد مطلبی قضاوت کنیم اول باید همه ی جوانب اون مطلب رو بررسی کنیم مگه نه ؟ 

مردمی که قرآن میخونن و براشون سوال ایجاد میشه حتما و قطعا دنبال جواب این سوال و تفاسیرش میرن  چون این کتاب به زبان ما نیست که مطالبش رو راحت  بفهمیم  

حتی ما به عنوان فارسی زبان وقتی یک شعر سعدی یا حافظ رو خوب متوجه نمیشیم به دنبال معانی و تفاسیرش میریم که بهتر درک کنیم ... 

پس نرفتن به دنبال تفسیر مجوز قضاوت کردن رو به ما نمیده ... چون قضاوت بدون بررسی یک قضاوت اشتباهه 

واقعا مومن هستن؟ بعدم از دید همسر داریم میگیم  من میگم تشخیص واقعی یا غیر واقعی بودنش ...

آخه چیز خاصیم نگفتی که =)))))))))

من شب نشده قطع میشم قطعا😂 

خداحافظ نی نی سایت.... خداحافظ....