2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست
توی همون قرآن ک اینو ‌نوشته در تفسیر و ترجمه ش گفته نباید هیچ اثری روی بدن بمونه و اونم بعد از هزارت ...

عزیزم چطور دلت راضی میشه شوهرت تو رو بزنه ولی مثلا جاش نمونه... احساس و قلب یه زن چطور شکسته نمیشه وقتی همسرش دست روش بلند میکنه؟ خدای من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ممنونیم که خدا اجازه نداده مردا مارو در حد مرگ کتک بزنن ولی ازونور تشویق کرده اگه بهت گوش تداد ...

الان اون مردی هم که کتک زده به حرف قران عمل کرده؟؟؟؟؟ اون زنی ام که نمیره شکایت خودش نمیره دلیل نمیشه که قانون حمایت نکنه و واسه این هزار تا مثال نقض هست تو همین سایت هر کی میگه شوهرم کتک زده میگن برو پزشکی قانونی و شکایت کن!!!!

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
اره. بنظرم اصلا درست نیست ک ب اسم حیا جوی تو جامعه باشه ک زن از طبیعی ترین اتفاقی ک براش میفته احساس ...

عزیزم طبیعیه ولی نه جلوی نامحرم.

مرد ها مثل ما نیستن که این چیزا براشون عادی باشه . ما برامون عادیه چون ماهی یک بار پری میشیم کلی میریم دکتر زنان معاینه میشیم و زایمان که میکنیم و مخصوصا اگه طبیعی باشه .

ما این چیزا برامون چون صد بار اتفاق افتاده عادیه !

ولی برای یک مرد که حتی بعضی هاشون تا ازدواج هم نمیدونن پری چیه اصلا عادی نیست.

ما باید رعایت کنیم واقعا جلوی نامحرم

عاشق خوابم 🦥💜

عزیزم چطور دلت راضی میشه شوهرت تو رو بزنه ولی مثلا جاش نمونه... احساس و قلب یه زن چطور شکسته نمیشه و ...

شما خودتون خوب قبل و بعد این ایه وشروطشو میدونین پس من دیگه ادامه شو نمیگم اما اینم میدونم ک مردی ک بخواد بزنه همونجوری‌میزنه ک هزاتا حدیث در موردش اومده ک اگر همسرتونو بزنین اتش جهنم بهتون واجب میشه و‌مردی هم ک اهل زدن نباشه کاذس ب اونحا نمیکشه

اتفاقا من این ایه رو یک‌نوع اتمام حجت و تعیین خد و‌مرز برای برخورد فیزیکی میدونم

یعنی کاربریم دیروز به خاطر خییییلی کمتر از اینا ترکید اینا کینه ی چیو نمیدونم از عقاید مخالفشون دار ...

آزادی بیان هم که در حد پشم😐👌🏾 

چی بگم والا 😐

قطع شم ینی اینکه دیگه نتونم از سایت استفاده کنم؟ :(

عزیزم چطور دلت راضی میشه شوهرت تو رو بزنه ولی مثلا جاش نمونه... احساس و قلب یه زن چطور شکسته نمیشه و ...

اینحور که قران گفته دیگه زدن نیست که چطور مرد اگه نیشکون بگیره به شوخی عیب نداره حالا از اون کمترو انجام بده  ظلمه اونم نه در هر شرایطی!

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
اینکه دغدغه ت پنهان کردن ی چیز باشه ی مسئله ست و اینکه نخوای ی چیزو که خصوصیه عمومی کنی ی چیز دیگه ...

اره ممنون عزیزم. دوستان اصلا من منظورم این نیست ک دوباره برعکس اونایی ک خجالت میکشن ما خیلی افتخار خاصی داشته باشیم یا جار بزنیم یا ب همه نشون بدیم و تابلو باشیم. فقط میگم عادیه همین.

اینحور که قران گفته دیگه زدن نیست که چطور مرد اگه نیشکون بگیره به شوخی عیب نداره حالا از اون کمترو ا ...

ای بابا جانم

نیشگون شوخی، با کتک زدن از سر قهر و خشم یکیه؟

تو قلبت، تو اعماق قلبت، جایی که جنگیدن سر اعتقاداتت بهش نفوذ نکرده، اینا یکین؟؟؟؟

اگه آره تمومه دیگه

عیسی به کیش خود

موسی به کیش خود ❤