2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 190 پست
آخه کتک خوردن زن از شوهرش ،چیزیه که قانون و کتاب قرآن پشتشه. شما تنها کاری که تو این مورد ازت برمیاد ...

قانون و کتاب کجا پشتشه؟ مملکت من ک میشه ب خاطر ضرب و جرح شکایت کرد و دیه گرفت‌.قرآنمم نوشته آسیب رسوندن به هرکسی من حمله همسر حرامه.اتفاقا اگه ب حای این تاپیکا تاپیک مفیدتر در همون مورد میزدن بیشتر به درد میخورد

آخه کتک خوردن زن از شوهرش ،چیزیه که قانون و کتاب قرآن پشتشه. شما تنها کاری که تو این مورد ازت برمیاد ...

ی جوری میگین کتک خوردن قانونو کتاب خدا پتشه انگار گفتن بیاین سیاه و کبودشون کنین 

اولا حکم کتاب خدارو بخونید بعد اینجور جبهه بگیرید اگه مرد زن رو بزنه در حدی که حتی قرمز بشه دیه داره 

اگه زدن زن ازاد بود جرم محسوب نمیشد 

حکم خدارو اینجور به بقیه القا نکنید لطفاااااا

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون و کتاب کجا پشتشه؟ مملکت من ک میشه ب خاطر ضرب و جرح شکایت کرد و دیه گرفت‌.قرآنمم نوشته آسیب رسو ...

عزیزم توی قرآن گفته اگه زنت باهات راه نیومو میتونی بزنیش. این از کتاب.

قانون هم همینه که تا زنی میره از شوهرش شکایت کنه میگن لابد کاری کردی که کتکت زده!

خب اصلا چرا باید این اتفاق میفته مثلا مرد ها همیشه نیششون بازه و خوش اخلاقن ؟؟ این یعنی پریود رو یک ...

البته تغییرات خلقی در دوران قاعدگی یه موضوع کاملا فیزیولوژیک و ثابت شده ست ،ضعف حساب نمیشه اما وجود داره

من نمیکشم بلندم میگم همه بشنون😒😒😒

خوشبحالت والاه

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

سلام عزیزم تایپک حس ششم قفل بود میتونی اینجا‌بهم‌بگی خونمون کی فروش میره و فروشش ب نفعمون هس؟؟

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
عزیزم توی قرآن گفته اگه زنت باهات راه نیومو میتونی بزنیش. این از کتاب. قانون هم همینه که تا زنی میر ...

توی همون قرآن ک اینو ‌نوشته در تفسیر و ترجمه ش گفته نباید هیچ اثری روی بدن بمونه و اونم بعد از هزارتا شرط و شروط گفته شده

همینحا هم کلی خانوم هستن ک ب خاطر ازار فیزیکی از همسرشون شکایت کردن و دیه براشون بریده شده 

خب اصلا چرا باید این اتفاق میفته مثلا مرد ها همیشه نیششون بازه و خوش اخلاقن ؟؟ این یعنی پریود رو یک ...

چون واقعا هست، من خودم وقتی پریود بشم واقعا تحریک پذیر میشم، مردا مثلاً چه موقع خاصی اینطور میشن؟ اگه بود که مردم مثال میزدن ربطی به زن بودن یا مرد بودن نداره، همه چیو به دید جنسیتی نگاه نکن، بنظرم قصد تخریب زن تو این جمله اصلا نیست

اتفاقا وقتی از اینجور پیاما بصورت طنز پخش میشه مردها زنهاشونو بهتر درک میکنن و می‌دونن فقط زن خودشون تنها نیست، بهش حق میدن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ی جوری میگین کتک خوردن قانونو کتاب خدا پتشه انگار گفتن بیاین سیاه و کبودشون کنین  اولا حکم کتا ...

واقعا ممنونیم که خدا اجازه نداده مردا مارو در حد مرگ کتک بزنن ولی ازونور تشویق کرده اگه بهت گوش تداد میتونی بزنیش. بله مراحل اینکه برسن به کتک زدن هم میدونم. :) چیزی از اینکه توی کتاب مقدس به عمل کتک زدن زن تشویق شده، کم نمیشه ولی. منکه نگفتم خدا گفته زنو واسه مردن بزنید، گفتم گفته شده بزنید. حالا حد و حدود خاصی هم نداره والا. کافیه دور و برتون رو نگاه کنید و بشمارید تعداد زنایی که کتک میخورن و کبود میشن. ولی جیکشون در نمیاد چون حامی ای ندارن.

قطعن من روی فرق سرم نمیزارم. الان هم تاپیک من ضرری ب شما نمیرسونه گلم.

عزیزم منظورم اینه شما طبق تمایلات خودت رفتار کن،حد پرش اینه ک میخوای بذاری روی سرت خب بذار ،اونی ک در معرض آسیب های احتمالیش قرار میگیره خود شمایی