2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خجالت میکشم بخرم

همیشه مامانم میخره😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عزیزم بحث خجالت نیست بحث حیا هستش و در ضمن بعضی از مردای ایرانی جنبه ندارن نوار بهداشتی بخوای ازشون بخری یا تو دستت باشه بدون پلاستیک مشکی تیکه بارونت میکنن دیدم که میگم   

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

الان دیگه نیاز ب گفتن نیست، میری برمیداری. نایلون مشکی هم خیلییی وقته ندیدم فروشگاهی داشته باشه. 

شکسته این تابوها

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خجالت نیس...چه دلیلی داره حالا مثلا بزاریم تو نایلونی ک همه ببینن...!!؟

چه دلیلی داره ک نبینن؟مگه چیه؟ یک وسیله بهداشتی هست. شما دستمال کاغذی میخری میزاری تو کیسه مشکی؟پوشک بچه میخری میزاری تو کیسه مشکی؟باور کن اینم یک وسیله بهداشتی عادی هست...

خیلی چیزا طبیعیه ولی تابوئه

مثل رابطه 

همه دارن ولی جار نمیزنن

خرید پد هم‌همینه

نمیگم‌درسته یا غلطه

فرهنگ‌ایرانیا انقد بالا نیس که‌گنجایششو داشته باشع

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍