2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی‌ پایدار

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
چه جوری یاد گرفتی؟

شاید تجربع 

شاید چیزایی ک گذروندم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چقدر شبیه هم نیستیم خخخخخ ، من هم مقایسه میکنم هم حسودی میکنم، هم به گذشته فکر میکنم، هم اینکه شادی ...

همه ي افراد حسادت رو دارن اما مهمه بهش جهت بدي

ما ممكنه يكي و ببينيم پولدار باشه درسش خوب باشه اينكه بشينيم و فقط مقايسه كنيم باعث حال بد ميشه اما اگه ماهم توانايي خودمون و بشناسيم و بهش بها بديم و موفق بشيم اونموقه اين حس جاشو با حس خوب عوض ميكنه

به گذشته هم فكر كن

خوبه درس بگيري ازش

ولي نه اينكه همش بشيني غصه بخوري

من الان ميتونم بشينم غصه بخورم چرا مثلا سال٩٥ طلا فروختم باهاش وسيله اي كه مورد نيازم نبود و خريدم 

الان اون طلا شده مثلا١٠٠ميليون اون وسيله شده ٥ميليون

خب اين فكرا رو هم تلنبار ميشن و ادم فرسوده ميشه

من ناراحت باشم بخاطر گذشته تاثيري تو اينده داره؟خير فقط باعث ناراحتي در حال ميشه

شادي هاي كوچيك

مثال ميزنم

من با گيره خوشحال ميشم

خب ماهانه پول ميذارم مثلا صد هزار تومن ميخرم و روحيم شاد ميشه

من كتاب علاقه دارم ماهانه از كتابخونه كتاب ميگيرم

صبر نميكنم واسه يه شادي بزرگ

همسرم مثل شما بود

انقدر صحبت كرديم در اين باره كه الان متوجه شده چقد الكي حرص خورده

مثلا من يه ماساژور ميخواستم ٢٠٠هزارتومن و خب اون باعث خوشحاليم ميشد نذاشت بخرم گفت من ميخوام برات بخرم بهترشو كه اونموقه ٢تومن بود هي گشت پيدا نكرد و من فراموش كردم الان همون٢٠٠هزارتومنيه رو خريد برام ٢تومن

اما من اونموقه ميخواستم اون ماساژور رو 

از تايمش كه گذشت ديگه شوقي براش نداشتم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احساسات گذرام احترام ميذارم اگه ناراحتم اگه دپرسم اگه عذاب وجدان دارم سعي ميكنم باهاش كنار بيام ...

چه خوبه که هر چی ناراحت کننده است رو تموم می‌کنی و کشش نمیدی به آینده، بیشتر با کی حرف میزنی وقتی ناراحتی؟ نقش اون آدم خیلی مهمه که خودش اون آدم هم مثل تو ریلکس باشه و کاسه داغ تر از آش نشه، یه وقتایی راجع به چیزی که ناراحتم با کسی حرف میزنم اون آدم حال بدم رو بدتر می‌کنه

اهان از خودم انتظار بي خود ندارم لازم نميبينم كامل و بي نقص باشم رفت و امد رو با كسي كه باهام فرق ...

همه اینا که گفتی من دقیقا برعکس هستم از خودم بیش از حد انتظار دارم و می‌خوام پرفکت باشم و پس انداز خیلی برام مهمه، شاید خسیسم

چه خوبه که هر چی ناراحت کننده است رو تموم می‌کنی و کشش نمیدی به آینده، بیشتر با کی حرف میزنی وقتی نا ...

شما ميتوني واسه يه اتفاق يك ساعت ناراحت باشي ميتوني يك سال ناراحت باشي تصميم با خودته به نظرت كدوم بهتره؟خودخوري يك ساعته و موآن يا يك سال عذاب؟

با همسرم صحبت ميكنم فقط 

همه اینا که گفتی من دقیقا برعکس هستم از خودم بیش از حد انتظار دارم و می‌خوام پرفکت باشم و پس انداز خ ...

اصلا لازم نيست پرفكت باشي

هيچكس لازم نيست پرفكت باشه

پس انداز وقتي خوبه كه درامد جوري باشه از خودت نزني

اره منم اگه همسرم ماهي٥٠تومن درامد داشت ده تومنشو حداقل پس انداز ميكردم

بقيش وعشق و حال ميكردم

اون ده تومنم ميذاشتم واسه اخر سال ها بريم باهاش سفر😁

همه ي افراد حسادت رو دارن اما مهمه بهش جهت بدي ما ممكنه يكي و ببينيم پولدار باشه درسش خوب باشه اينك ...

آره اینو کاملا درک میکنم که هر چیزی در زمان خاص خودش خیلی لذت بخشه و اگه دیر بشه لذت آنچنانی نداره

این مثال که گفتی رومتوجه نشدم پایین کپیش کردم ، گیره چیه؟؟

مثال ميزنم

من با گيره خوشحال ميشم

خب ماهانه پول ميذارم مثلا صد هزار تومن ميخرم و روحيم شاد ميشه

آره اینو کاملا درک میکنم که هر چیزی در زمان خاص خودش خیلی لذت بخشه و اگه دیر بشه لذت آنچنانی نداره ...

گيره

كش مو 

گيره سر😁

اصلا لازم نيست پرفكت باشي هيچكس لازم نيست پرفكت باشه پس انداز وقتي خوبه كه درامد جوري باشه از خودت ...

چقدر خوبه که میتونی راحت بگیری زندگی رو و راحت خرج کنی و و مثل من نگرانی وسواسی بابت پس انداز نداشته باشی

همیشه موفق باشی، تا حالا نشده احساس استرس کنی؟

من حس میکنم بیشتر ادمها استرس دارن و فقط یه عده حالت اروم و خونسردی دارن 

بله منم استرس دارم ولی ورزش میکنم استرسم کم میشه

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》