2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی‌ پایدار

155 بازدید | 28 پست

اگه احساس بدبختی میکنید که جای تعجبی نداره جز اکثریت آدمها هستید، ولی اگه از اون دسته معدود از آدمها هستید که احساس خوشبختی میکنید، بگید چه کارهایی روزانه انجام میدید که حس خوشبختی تون پایدار و همیشگی باشه 

بی اهمیتم 

بی تفاوتم 

از کوچیک ترین چیز لذت میبرم

کم ناراحت میشم 

چیزی برام دائمی نیس

وابستگی ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اهمیتم  بی تفاوتم  از کوچیک ترین چیز لذت میبرم کم ناراحت میشم  چیزی برام دائمی ...

هدفی هم داری تو زندگی یا همینجوری هر چی پیش آید خوش آید زندگی می‌کنی؟ اگه هدفمندی،   برای رسیدن به هدف ترس از شکست نداری و ناراحت نمیشی اگه نرسیدی؟؟

من خداروشكر احساس خوشبختي پايدار دارم به اين چند علت

شادي و ارامش دروني خودم كه باعث شادي و ارامش تو زندگي زناشوييمون هم ميشه

دوري از حس حسادت و مقايسه

ناراحت نكردن خودم واسه اتفاقاتي كه افتادن و تموم شده رفته و نميشه كاري براش كرد(مثلا ضرر مالي)

انتظار نداشتن از كسي

بودن خودم در اولويت و از خودگذشتگي نكردن بيمورد

شادي هاي ريز ريز  و زياد رو به شادي بزرگ كم ترجيح ميدم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
هدفی هم داری تو زندگی یا همینجوری هر چی پیش آید خوش آید زندگی می‌کنی؟ اگه هدفمندی،   برای ...

ن هدفم دارم 

کلا تو لحظع ام ادم اینده نگری نیستم

ن نمیترسم بنظرم ترس مانع اس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اهان از خودم انتظار بي خود ندارم

لازم نميبينم كامل و بي نقص باشم

رفت و امد رو با كسي كه باهام فرق داره قطع ميكنم

زياد با همسرم صحبت ميكنيم كه باعث شده همديگه رو كاملا بشناسيم و رفتارايي كه باعث ناراحتي ميشه رو انجام نديم

پس انداز و پول جمع كردن واسم مهم نيست

در حال زندگي ميكنم و حرص نميخورم

من خداروشكر احساس خوشبختي پايدار دارم به اين چند علت شادي و ارامش دروني خودم كه باعث شادي و ارامش ت ...

چقدر شبیه هم نیستیم خخخخخ ، من هم مقایسه میکنم هم حسودی میکنم، هم به گذشته فکر میکنم، هم اینکه شادی های کوچیک رو قربانی شادی بزرگ میکنم،  مثلاً کل سال از همه چی میزنم تا آخر سال مثلا برم سفر، میشه از شادی های کوچیکت بگی تا منم ازت ایده بگیرم

احساس خوشبختی میکنم چون تلاشم زیاد و مطمئنم به اهدافم میرسم

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

به احساسات گذرام احترام ميذارم

اگه ناراحتم اگه دپرسم اگه عذاب وجدان دارم

سعي ميكنم باهاش كنار بيام و به خودم فرصت بدم اما كش نميدم يك ساعت زمان ميذارم و دربارش صحبت ميكنم ديگه تمام

ن هدفم دارم  کلا تو لحظع ام ادم اینده نگری نیستم ن نمیترسم بنظرم ترس مانع اس

چه خوبه که ترس از آینده نداری، من همش فکر میکنم آینده ممکنه به مشکل مالی بخورم یا مریض بشم یا به اهدافم نرسم

چه خوبه که ترس از آینده نداری، من همش فکر میکنم آینده ممکنه به مشکل مالی بخورم یا مریض بشم یا به اهد ...

ن من رها شدنو یاد گرفتم