2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (1)

55238 بازدید | 190 پست

سلام.خواستم داستان زندگیمو واستون بگم.که هر مرحلش دنیاییه از من :)

اگر این تاپیکم بالای 14تا لایک بخوره میگم.و اماده هست.

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جغدبزرگواری منوبلایکه بعدا بخونم😄

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

زندگی خیلی پیچیدست..تو هر مرحله که هستی فکر میکنی همه چیز همیشه همونجوری ادامه پیدا میکنه فکر میکنی تا اخر عمرت همه چی همینطوری میمونه در حالی ک ما ادما تو یه بازی هستیم یه بازی که گاهی مثل فوتباله گاهی مثل شطرنج. گاهی برد میکنی و گاهی هم پشت سر هم باخت شایدم پشت سر هم برد.معلوم نیست چی میشه

روزای بچگیم بود.من یه دختر از یه خانواده متوسط تو یه شهر کوچیک با یه بابای خیلی مهربون که خیلی کم میدیدمش چون اکثر ماه های سال سرکار تو یه شرکت توی جنوب بود.یه مامان که دوستم داشت و خیلی هم ساده بود و خاکی.یه خواهر که اکثر وقتاگیس همو میکشیدیمو ازم یخورده بزرگ تر بود.و یه داداش که کلا بازی میکرد و شیطونی.من شاد و سرزنده و پراز انرژی مثبت و اعتماد بنفس و بشدت شیطون و بازیگوش و خیلی سرسخت و زبون دار و ازون بچها که هیشکی هیچ جوره نمیتونست گولش بزنه😂😁.گاهی با دخترا عروسک بازی و خاله بازی و اکثر وقتا هم با پسرا فوتبال و دوچرخه بازی و پاستوربازی😂 بازی تو کوچه...همبازیه بچگیام دخترعموم بود که اسمش سمانه بود و ازم چندین سال کوچیکتربود ولی همه چی حالیش بود و همسایمونم بودن.یه روزی از روزا منومامانم رفتیم درمونگاه تا واکسن بزنم.وارد ک شدم دیدم یه پسربچه ک معلوم بود همسن منه گریه کنان تو بغل پزشک همراه با مامان باباش از درمونگاه بیرون اومد و سوزن واکسن هم تو پاش شکسته

نمیدونم چرا ولی حالم خیلی بد شد و اون روز بزور واکسن زدم.یه مدت همش گریه اون پسر بچه تو گوشم میپیچید و هربار حالمو بد میکرد تا اینکه گذشت و گذشت...ابتدایی رو گذروندم با نمرات به نسبت خوب ولی بچهای مدرسه خیلی درس خون بودنو من از همه نمرم کمتربودولی بدم نبود.

گذشت و گذشت ..من بزرگترشدم و چادری.مسجدم هرروز به راه بودو همه اهل نمازخونا میشناختنم.شبهای قدر به مسجدمیرفتمودر کنار مردم تاصبح نماز میخوندم و دعا میکردم.اخ که چقدر خوب بود و بهم ارامش میداد و من با دلی که مثل اینه پاک بود برای همه چیز و همه کس دعا میکردم.ماه های رمضون که دل تو دلم نبود و عمیقا خدارو احساس میکردم و ارامشی داشتم از جنس دریا.نذر پخش میکردموغرق ارامش... بی انکه از خدا چیزی بخوام بی هیچ توقعی

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

یک عدد لایک نیازمندم با تچکر  ❤

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اگه از قبل تايپ كردي بگو حوصله خب خب نداريم

دوصفحش امادس ولی سرعت تایپم بالاس گلم