2777
2789

با دختر خالم قهر بودم بعد خاهر اون کوچیک بود ۲ساله بود منم خیلی دوسش داشتم زل زده بودم بهش بعد دختر خالم گفت با من قهری حق نداری خاهر منو نگا کنی برا چی نگا میکنی 

منم گفتم بتو چه دختر خاله خودمه😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که یادم میاد اگه دعوا میکردم مامانم منو دعوا میکرد چرا دعوا کردی ...

عجب دعوا در دعوایی شد😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

با دوستادم بازی میکردیم بعد من نفر اخر شدم با سنگ زدم سر یکیشونو شکستم انقد از سرش خون اومد یادش بخیر

دوست دارم یہ عالمہ۔۔۔۔خدا میدونہ از عشق تو رویہ دلم زدہ جوونہ۔۔۔۔۔پری دریایی علی بابا

منو پسر عمم همسن و هم بازی بودیم 

بدو بدومیکردیم تشنمون شد رفتیم اب بخوریم اون زودتر بطری ابو برداشت هرچی گفتم بده نداد منم زدم به ته بطری دندونش شکست بدبخت 

البته ناگفته نماند که چند روز بعدش تلافی کرد منو انداخت توی جوب خالی دستم شکست

یکم خشن بودیم خخخ

رخت خابارو ریختم رو خاهر دوسالم دوییدم رفتم پیش مامانم گفتم مریم مرد(خودم ۴ ..۵سالم بود فک کنم )

وقتی از زیر رخت خابا درش اوردن کبود شده بود 

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه که بودم یکی ازفامیلامون موهاش طلایی من موهاک مشکی موهاشومیکندم‌میگقتم موهای منه این موهاموبرداشنه گذاشته‌روسرش اونم‌گریه میکرده‌به خداموهای خودمه

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

با دوستم دبستانم دعوا کردیم نماینده کلاس بود اون زمان میگفتن مبصر. من ظریف و لاغر بودم اون ماشاالله چاق و تپلی.. دیدم خیلی زور میگه. منتظر ی حرکت بود که اسممو ب ناظم بگه. ی روز گفت فلانی بشین . منم رفتم جلو با کتاب در دست. گفتم نمیشینم. گفت الان میرم به ناظم میگم منم نه گذاشتم نه برداشتم با کتاب زدم تو سرش😑😁. از کرده خودمم دلشاد بودم. درسته ناظم دعوام کرد اما خب می ارزید به اینکه حرف زور نزنه

دوران دبستان یبار با دوستم دعوا میکردیم اون داشت تند تند حرف میزد اتفاقی یذره توفش ریخت رو صورتم منم لجم گرفت تف کردم رو سرش هیچی دیگه همینجوری ادامه دادیم معاون اومد دوتامون و با سر و صورت توفی برد دفتر😂😂😂

‌کاربری منو دست خواهرم بوده

من یکارزشت کردم تاالان یادش میفتم خجالت میکشم متاسفانه روم نمیشه بگم 😂😂😂😞😞😞

بگو بابا کی ب کیه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

کلاس اول ک بودم بخاطر کار پدرم رفتیم روستاشون زندگی کنیم. بعد من همیشه تو کلاس میخواستم سر طبقه بشینم‌. مینشستم با زور ولی یذره جا میدادن.منم قهر کردم

ب عمه م گفتم عمه مم گفت برو نقطه ضعف هاشون و بگو.گفتم چی ان گفت اینا رو بگو

ب یکیشون ک بهاره اسمش بود گفت بگو تو ک زمستون تابستون آب دماغت اویزونه. ب اون یکی هم بگو تو ک همیشه ناهار شام خرما و تخم مرغ میخورین. 

آقا اینا رو گفتم بهشون فکشون چسبید ب زمین😂😂😂

من بجه بودم نباید اینا رو میگفتم ....

ولی خب دیگه اذیتم نکردن 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین