2777
2789
اسی پیش روانشناس رفتی ؟ چون بچه داری از لحاظ روحی بایدبدونی چطور برخوردکنی با این قضیه که ...

نرفتم عزیزم من خودمم میخام برم از ایران 

شرایط زندگی من پیچیدس به خانوادم گفتم اگه جور شد و من رفتم ی خونه دو طبقه بگیرن با شوهرم زندگیشونو ادامه بدن اخه شوهرم هیچی نداره طفلی دلم واسه اونم میسوزه 

فقط میخام خودم تو این زندگی نباشم واقعا خستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دخترتون نارحت نیستید؟ من همش میگم خب حالا اومدم و طلاق گرفتم و دیگه بدبختیم تموم میشه و دیگه ب ...

ناراحتم هر وقت نگاش میکنم کلی غصه میخورم 

اما چیکار کنم ؟پس من چی ؟من نباید خوشحال باشم ؟زندگی که ی روز دو روز نیست 

نرفتم عزیزم من خودمم میخام برم از ایران  شرایط زندگی من پیچیدس به خانوادم گفتم اگه جور شد و من ...

ببین حتما برو ، یه نفر سومی که در جریان مسایلت باشه و قضاوت نکنه خیلی بهت کمک میکنه ، تو بچه داری و خودت تنها نیستی ، حتی اگر شرایط درست نشه باید بدونی چطور با همسرت در ارتباط باشی بعد جدایی که دخترت کمترین آسیب رو ببینه چون تو سن بدیه

تو خیلی مهربونی که بعد طلاق هم بفکر شوهرتی 

حیفه بنظرم ادم منطقی میای .. شاید بتونی درستش کنی 

من یه روانشناس خیلی خوب سراغ دارم باهاش صحبت کن اگه تهرانی 

اگرم نیستی بپرس ببین انلاین وقت میده ؟ 

تو خیلی مهربونی که بعد طلاق هم بفکر شوهرتی  حیفه بنظرم ادم منطقی میای .. شاید بتونی درستش کنی& ...

ممنون عزیزم اگه ممکنه بهم معرفی کن 

زندگیمون خراب شده دیگه واقعا حس خوبی ندارم به زندگی خیلی وقته دارم تلاش میکنم تغییر کنم و به طلاق فکر نکنم ولی نمیشه اصلا حالم خوب نیست 

آخه مشکلت چیه عزیزم 😞

من وقتی ۱۸سالم بود ازدواج کردم خانواده ی شوهرم از اول خودشونو کنار کشیدن تمام مخارج افتاد گردن خانواده ی من از ی طرف نارضایتی بابام از ی طرف بی لیاقتی اونا و دخالتا و و و. تا اینکه دخترم به دنیا اومد فهمیدم سندروم داونه تو بدترین شرایط شوهرم بهم خیانت کرد بعد فهمیدم معتاده میدونی دیگه حالم داره از این زندگی بهم میخوره 

از همه چی گذشتم واسه این زندگی اما هیچ‌خوشی ندیدم 

من وقتی ۱۸سالم بود ازدواج کردم خانواده ی شوهرم از اول خودشونو کنار کشیدن تمام مخارج افتاد گردن خانوا ...

وااای عزیییزم 😐😑♥️خیلی متاسف شدم. انشالله خدا کمکت کنه گلم. خدا بهت صبر بده. خدا به مردای بی لیاقت هم مهلت نده خدا ورشون داره الهی. وقتی مرد زندگی نیستن لیاقت ندارن دخترای مردم. رودیگه چرا  بدبخت میکنن😔

من خدارا دارم💝
ممنون عزیزم اگه ممکنه بهم معرفی کن  زندگیمون خراب شده دیگه واقعا حس خوبی ندارم به زندگی خیلی و ...

باشه برات میفرستم الان شمارشونو فردا بهش پیام بده ببین کی وقت میده

میدونی الان بهترین چیز برات آرامشه چه با همسر چه بدون همسرت ، وقتی ارامش باشه بچه ها هم زندگی بهتری دارن 

این روانشناس بهت کمک میکنه ارامشت برگرده بعد بهترین تصمیمو بگیر

وااای عزیییزم 😐😑♥️خیلی متاسف شدم. انشالله خدا کمکت کنه گلم. خدا بهت صبر بده. خدا به مردای بی لیاقت ...

اونم ایشالا خوشبخت بشه ولی من دیگه ادم این زندگی نیستم 

دیگه واقعا نمیتونم باشم تو این زندگی فقط همین