2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا بچه دارید؟چندسالشونه؟ منم خیلیییییی میخوام طلاق بگیرم.از گریه کردن و غصه خوردن خسته شدم‌. ب ...

ی دختر دارم ۴سالشه تقریبا 

خسته شدم از این زندگی هییییچ حسی به شوهرم ندارم دیشبم دعوامون شد خیلی شدید نمیدونم چرا نمیفهمه نمیخامش 

چند تا بچه دارید؟چندسالشونه؟ منم خیلیییییی میخوام طلاق بگیرم.از گریه کردن و غصه خوردن خسته شدم‌. ب ...

اخه ادم مگه چن سال زندگی میکنه ؟منم نمیدونم زندگی بچم بدون باباش یا بدون من چی میشه 

اما میدونم اینطوری واسه همه بهتره 

ی دختر دارم ۴سالشه تقریبا  خسته شدم از این زندگی هییییچ حسی به شوهرم ندارم دیشبم دعوامون شد خی ...

برای دخترتون نارحت نیستید؟

من همش میگم خب حالا اومدم و طلاق گرفتم و دیگه بدبختیم تموم میشه و دیگه بعدش از زندگی لذت میبرم.

بعد باز میبینم یه بدبختی دیگه اضافه میشه ....همش باید غصه بچه هامو بخورم که پدرشون پیششون نیس.یا محبت پدر نمیبینن