خمیر اماده هست دستور خمیرش تو نت هم هست
پیاز و سوسیس فلفل دلمه و قارچ و گوجه رو نگینی خورد میکنی تفت میدی با ادویه و نمک و پود اوین. پنیر هم از قبل بزار بیرون اب بشه. کف نون رو سس قرمز میزنی مواد رو میریزی روش پنیر هم میریزی روش یکم اب میپاشی برای کشدار شدن پنیر. راستی از قبل نون خالیت رو میزاری نو قابلمه ای کفش روغن داره یه پنج دقیقه بعد مواد رو میچینی روش. ماهیتابه رو پر اب میکنی یکم قابلمه رو میزاری توش درشم دمکنی میزاری حدود بیست دقیقه امادست شعلش هم تقریبا زیاد باشه. نوش جان