2777
2789

من خودم 7 ماهه اقدامم ولی امید دارم 😊

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درست ماهی باردار میشی که بیخیال شده باشی

این ماه رو کلا بیخیال بودم الان 3 روزه از پریم گذشته

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
این ماه رو کلا بیخیال بودم الان 3 روزه از پریم گذشته

بی بی چک زدی ؟موعدت چندم بود؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

سلام منم اقدامی ام این ماه  اقدام کردم امااقدامم اشتباه بودومجبورشدم اورژانسی بخورم اورزانسی نداشتم توخونه ال دی خوردم دوتاوفرداش هم دوتاخوردم ال دی وتاظهرشم یک بسته اورزانسی خوردم حالامیترسم بارداربشم خیلی میترسم بنظرت امکان داره بارداربشم؟دقیق روزتخمک گذاریم اقدام داشتم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
سلام منم اقدامی ام این ماه  اقدام کردم امااقدامم اشتباه بودومجبورشدم اورژانسی بخورم اورزانسی ند ...

بهش فکر نکن انشالله هرچی خیره پیش میاد

بی بی چک زدی ؟موعدت چندم بود؟

میترسم منفی بشه من ماه های قبل 8 یا 9 یا 10 میشدم اما ماه اخر 30 دی شدم الان هم از 30 بهمن گذشت 

بهش فکر نکن انشالله هرچی خیره پیش میاد

وای توروخدادعاکن باردارنشم سینه هام دردمیگیره حساس شدت علاعم پری دارم امانمیاد

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
وای توروخدادعاکن باردارنشم سینه هام دردمیگیره حساس شدت علاعم پری دارم امانمیاد

بهش فکر نکنی میاد 

میترسم منفی بشه من ماه های قبل 8 یا 9 یا 10 میشدم اما ماه اخر 30 دی شدم الان هم از 30 بهمن گذشت  ...

خب بی بی چک بزن اگه مثبت بود مراقبت کن ...من بی بی زدم ۲۸ بود موعدم خط کمرنگ افتاد آزمایشمم مشکوک شد 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
خب بی بی چک بزن اگه مثبت بود مراقبت کن ...من بی بی زدم ۲۸ بود موعدم خط کمرنگ افتاد آزمایشمم مشکوک شد ...

یعنی مثبت میشه باشع🥺😔

یعنی مثبت میشه باشع🥺😔

ان شاءالله که میشه