2777
2789

من تو یه گروه تلگرام عضو بودم

با بچه ها داشتیم شوخی میکردیم که داشتم می‌نوشتم شما ها فلان چیز رو تصاحب کردید ، یکی گفت تصاحب دیگه چیه ؟

گوشی من کیبوردش خودکار کلماتو اصلاح می‌کنه و خواستم بنویسم تصاحب یعنی تصاحب دیگه نوشته شد تصاحب یعنی مصاحبه دیگه.... منم دیدم باحاله و جو تو خنده و شوخیه و دیگه اصلاحش نکردم گفتم همینطوری باحاله و اونا میفهمن شوخیه

بعد یکی ک من خیلی دوسش داشتم با لحن از بالا به پایین به من گفت می‌دونی بخاطر خودت میگم و تصاحب با مصاحبه فرق داره و این حرفا....! منم گفتم می‌دونم بابا شوخی بود

بعد گفت ببین من اگ اشتباهی کنم اشتباهم رو می‌پذیریم چون من بی اعتماد به نفس نیستم!

حالا من از قبل باهاش درد دل کرده بودم گفته بودم اعتماد به نفس ندارم و نشخوار فکری دارمو و کلی هم از شخصیتش ووو تعریف کردم اینم خودشو چس کرد رید بهم!

بعدش منم اعصابم خورد شد و لفت دادم و دوباره رفتم دیدم دارن پشت من غیبت میکنن و منم به دو نفر پیام دادم ک به صبا بگید درخواست عضویتمو قبول کنه کارش دارم

بعد اونا بیشتر منو مسخره کردن و همون دختره هم ک مدیر گروه بود گفت میخواستی لفت ندی عزیزم و گروه خصوصی کرد

جالبه اینه اون دو نفرم منو بلاک کردن

بچه ها شاید مسخره بیاد ولی اعصابم خیلی خورده

پیش خودم میگم اصلا موضوع مهمی نیست مثلاً تو بیست و سه سالته مگه بچه ای؟

ولی احساس خیلی بدی دارم

بچه ها من این تاپیکو دیروزم گذاشتم

احساس بدی دارم نمی‌دونم چکار کنم!

احساس خرد شدن میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم و این موضوع بچگانه نیست کاملا حق داری حس بدی داشته باشی. چون اون همگی با هم همدست شدن و تو کسیو نداشتی پشتت باشه

ما ادما کلا دنبال تایید جمع هستیم و وقتی طرد بشیم حس بدی میگیریم. تازه قبلشم تورو تحقیر کرده درصورتی که تو با صداقت براش از مشکلاتت گفتی

اینا دوستای صمیمیت بودن یا فقط مجازی؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

آره واقعاچهار تا احمق دور هم جمع بودن فکر کردن چه غنی هستن

همینه واقعا گاهی صرفا یکی رو آدم میخواد سوژه کنه ... زیاد جدی نگیر حرفاشون و از بیکاریه

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

ببین بعضیا وقتا آدم اون جوابی باید در لحظه بده به خاطر ناراحتی یا خیلی چیزا نمیتونه بده الانم گذشته نمی تونی کاری کنی اون دختر هم اینقدر مهم نیست که خودتو اذیت کنی براش اتفاقا این موضوع برای من اتفاق افتاد همین جا ولی کیبوردم نبود خودم چیزی به شوخی گفتم یکی پیله کرده بود بهم