2777
2789

آبجی ها من کرونا دارم تقریبا دو هفته میشه الان به شدت هوس پیتزا کردم خیلی شدید هوس کردم🥺🥺🥺🥺

خوردنش بده برام؟

مریضیم خدایی نکرده بدتر میشه؟؟؟؟

یا نه مشکلی نداره؟

ای خدا این چه هوس بد موقعی هستش که من کردم دارم خل میشم از بس فکر پیتزا کردم🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

نه بابا هرچی دوست داری بخور اشکال نداره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هرچی دوست داری بخور اشکال نداره 

واقعا مشکلی نداره؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

پرهیز خاصی فکر نکنم داشتع باش فقط نباید چیرای سرد خورد 

و اینکع گوشت و اینا بخوری بهترع 

خونگی درست کنید بهتر شاید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بخور یدفعه س دیگ

باورکن دارم غش میکنم از بس که هوس پیتزا کردم

واقعا مشکلی نداره؟

نه دیگه ۱۴ روزم که گذشته 

ولی خب ترجیحا خونگی درست کن بخور 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اخه عزیزم انشالله خوب میشی 

ممنونم عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی❤😍🙏

خوشگلم پیتزا مرغ و‌گوشت بخور فک نکنم بد باشه اونقدر

مرسی عزیزم🙏😍