2777
2789
عنوان

خانمای ۳۳ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 46 پست
والله فدات من همه چی میخورم از مغزیجات گرفته تا میوه و..غذای کبابی هم زیاد میخورم فقط دکترم ک میرم پ ...

تخفیف های اخر سال مارو از دست ندید
☺ست مسافرتی سایز دو 230
تشک گارد دار فقط240تومان>230
#تشک گرد بازی280تومان>260
قنداق فرنگی90تومان>80
تشک تعویض 70تومان>60
کوسن عروسکی45تومان
@sismouni.avina

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند سالشه؟  مشکلی نداشت بعد ۱۰ روز؟ یعنی مثلا زود مریض بشه یا بدنش ضعیف باشه

الان 4سالو سه ماهشه.شیرخشکی بود زیاد مریض میشد سریعم ریش درگیر میشدو عفونت میکرد

خدا روشکر الان یکساله ک خوبه 

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
چند وعده در روز میخوری؟ خودت چند کیلو اضافه کردی؟

والله بخدا فقط وعده های اصلی رو میخورم.ولی من کلا صبحانه م کامله خیلی خوب صبحانه میخورم.بعدازظهرها هم ی میان وعده میوه یا مغزیجات چیزی میخورم شبا میوه و شیر هم میخورم.

الان 4سالو سه ماهشه.شیرخشکی بود زیاد مریض میشد سریعم ریش درگیر میشدو عفونت میکرد خدا روشکر الان یکس ...

خداروشکر که بهتره 

آمپول ریه نزده بودی؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
چی میخوری تو بارداری که درشت میشه بچه هات؟

ما برنج محلیمون بیشتر استفاده میکنیم اصلا از برنج محسن و ...استفاده نمیکنیم.شیر هم زیادش استفاده میکنم.خودمم هیکلیم حالا بقیه میگن تاثیرگذاره

مرسی عزیزم.اذیت نشدی تو ۳۲هفته بدنیا اومد؟

عزیزم خیلی سخت بود خیلی اذیت شدم ده روز تمام بابخیه های سزارینم بالا سرش بودم یبار باهمون بخیه ها خوردم زمین از ده تا پله تو بیمارستان افتادم.نگهداری بچه نارس هم سخته

من دوقلو بودن یکیشون تو شکمم مرده بود واسه همین اینم زود بیرون آوردن اولش دکت میگفت نمیمونه زیاد عفونت داره بدنش(بخاطر اون یکی جنین مرده ک پیشش مونده بود)اما خدا معجزه کرد و موند ومن اصلا سختیا و اذیتا واسم مهم نبود

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
عزیزم خیلی سخت بود خیلی اذیت شدم ده روز تمام بابخیه های سزارینم بالا سرش بودم یبار باهمون بخیه ها خو ...

ای عزیزم واقعا سخت بوده.من جاریم هم این دردارو کشید فقط گفت زنده بمونن هردوتاشون زنده موندن.خداروشکر ک الان پیشته و سلامته.ایشالله زیر سایتون بزرگ شه

خداروشکر که بهتره  آمپول ریه نزده بودی؟

آمپولم زده بودم ولی چون یکی از قل هام تو26هفته مرده بود و نمیدونستیم

جفت جنین ها مشترک بودو تو این مدت جفت از بدن جنین مرده ی چیزایی ب جنین زنده انتقال داده بود و همینم باعث عفونت شدید شده بود

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
ای عزیزم واقعا سخت بوده.من جاریم هم این دردارو کشید فقط گفت زنده بمونن هردوتاشون زنده موندن.خداروشکر ...

خدا روشکر ممنون عزیزم😊

انشاالله شما هم بسلامتی نی نیتو بغل کنی

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
آمپولم زده بودم ولی چون یکی از قل هام تو26هفته مرده بود و نمیدونستیم جفت جنین ها مشترک بودو تو این ...

آخی.  خداروشکر که اون روزها تموم شده و بچه ت الان سالمو سلامت پیشته

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...