2777
2789
عنوان

خانمای ۳۳ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 46 پست
مطمعنی ۱۸۰۰ بود؟ خیلی زیاده که!!

اره ۳۰هفته و ۳روزم بود رفتم گفت مطمئنی ک ۳۰هفته ی گفتم اره سونو ان تی رو ک نشونش دادم گفت بچه ت درشته ماشالله.اخه بچه اولم ک پسر بود وزن تولدش۴و۳۰۰ بود.میگم خداکنه اینم توپول باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم وزن بچه م تو ۳۰هفته ۱۸۴۵بود بود بنظرتون خوبه؟سونوگراف گفت بچه ت درشته یعنی تا ۴کیلو میرسه؟

اره خوب بود ان شالله که همینطوره منم دوست دارم بچم درشت باشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اره خوب بود ان شالله که همینطوره منم دوست دارم بچم درشت باشه

بچه از اول درشت باشه خیلی خوبه من پسرم وقتی ب دنیا اومد ۴و۳۰۰بود الان از همه ی هم سناش بلندتر و وزنش بیشتره ماشالله.زیاد توپول نیس ولی هیکلیه

دوم

الان چند هفته ای ؟؟؟اره جلو می یافته من دکترم بهم گفت یک شنبه باید زایمان کنی ولی رفتم بیمارستان کلی دعوام کردن و گفتن یک هفته گذشته و ارژانسی عملم کردن سریع برو سونو و کارهای بیمارستان رو انجام بده خودشون بهت دقیق زمان میگن 

اخه من سزارینم میگم بنظرتون میاره جلوتر؟اخه میفته تو تعطیلات میترسم دکترم نباشه.تو۳۰هفته وزن بچه م ۱ ...

خوبه وزنش بچه من 32بدنیا اومد 2کیلو بود

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
اره ۳۰هفته و ۳روزم بود رفتم گفت مطمئنی ک ۳۰هفته ی گفتم اره سونو ان تی رو ک نشونش دادم گفت بچه ت درشت ...

ماشالا .خدا حفظش کنه 

من هفته ۳۲ ام‌ اما وزن بچه م کمه. ‌میشه یکم از تغذیه ت بگی منم بخورم شاید بهتر شد

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
ماشالا .خدا حفظش کنه  من هفته ۳۲ ام‌ اما وزن بچه م کمه. ‌میشه یکم از تغذیه ت بگی منم بخورم شای ...

والله فدات من همه چی میخورم از مغزیجات گرفته تا میوه و..غذای کبابی هم زیاد میخورم فقط دکترم ک میرم پیشش بچه اولمم پیشش بودم همه ی داروهامو خارجی مینویسه و کامل مصرفشون میکنم

آره  ن ریه هاش زیاد عفونت داشت کاملم نبود.ده روز ان آی سیو بود

الان چند سالشه؟ 

مشکلی نداشت بعد ۱۰ روز؟ یعنی مثلا زود مریض بشه یا بدنش ضعیف باشه

[QUOTE=178129204]سونو٣٦هفته كه بدي مشخص ميكنه تازيخ زايمان رو[/تخفیف های اخر سال مارو از دست ندید
☺ست مسافرتی سایز دو 230
تشک گارد دار فقط240تومان>230
#تشک گرد بازی280تومان>260
قنداق فرنگی90تومان>80
تشک تعویض 70تومان>60
کوسن عروسکی45تومان
@sismouni.avina

والله فدات من همه چی میخورم از مغزیجات گرفته تا میوه و..غذای کبابی هم زیاد میخورم فقط دکترم ک میرم پ ...

چند وعده در روز میخوری؟ خودت چند کیلو اضافه کردی؟