الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم وزن بچه م تو ۳۰هفته ۱۸۴۵بود بود بنظرتون خوبه؟سونوگراف گفت بچه ت درشته یعنی تا ۴کیلو میرسه؟
اره خوب بود ان شالله که همینطوره منم دوست دارم بچم درشت باشه
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
الان چند هفته ای ؟؟؟اره جلو می یافته من دکترم بهم گفت یک شنبه باید زایمان کنی ولی رفتم بیمارستان کلی دعوام کردن و گفتن یک هفته گذشته و ارژانسی عملم کردن سریع برو سونو و کارهای بیمارستان رو انجام بده خودشون بهت دقیق زمان میگن
ماشالا .خدا حفظش کنه من هفته ۳۲ ام اما وزن بچه م کمه. میشه یکم از تغذیه ت بگی منم بخورم شای ...
والله فدات من همه چی میخورم از مغزیجات گرفته تا میوه و..غذای کبابی هم زیاد میخورم فقط دکترم ک میرم پیشش بچه اولمم پیشش بودم همه ی داروهامو خارجی مینویسه و کامل مصرفشون میکنم