2777
2789
عزیزم من اهنگ نمیگوشم ممنون❤ولی لایکیدمت😊

مگه چندسالته 😃

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶😂 اما خدایی چه ربطی به سنم داشت😂

فک  کردم ۳۰به بالایی 

۱۶ که باید خوراکش اهنگ باشه 😃

ولش بیخیال 

کجا لایکیدی ک من ندیدم😃

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
فک  کردم ۳۰به بالایی  ۱۶ که باید خوراکش اهنگ باشه 😃 ولش بیخیال  کجا لایکیدی ک من ...

نه عزیزم من بجاش مداحی میگوشم😍

زدم رو قلبه دیگه 😂بعدم لایک شدی😂

عاشق خوابم 🦥💜

نه عزیزم من بجاش مداحی میگوشم😍 زدم رو قلبه دیگه 😂بعدم لایک شدی😂

خوب کاری میکنی ....نه عزیزم اهنگ و اصلا پیدا نکردی ک لایک کنی....مواظب خودت باش😍

تبریک میگم😐

ممنون ، شما خانمید دیگه ؟؟؟اسمتون عارحه؟؟؟ چند سالتونه ؟؟؟ معذرت میخوام من باهاتون آشنایی نداشتم و بخاطر همین درخاستتونا رد کرد ، لطفا بیشتر خودتونا معرفی کنید و بعد درخواست بدید ، فقط اگه آقایید درخواست ندید

عاشق خوابم 🦥💜