2777
2789

یکی نامزد کرده شب اول یادشون رفته بوده عاقد بیارن ی  فرد  بادین و امام جمعه ی جای دیگه اومد و ب صورت فرمالیته  عقد  خوند و بله گرفتن .ولی دو روز بعد عقد ثبت شد و اسم ها داخل شناسنامه هم رفتن.. در واقع دو روز بعد رسمی عقد کردن ولی پسره😶 شب اول موند خونه دختره(رسمه) و خوب شب دختره رو بغل کرده بود و ماچ و اینا😑😑🤗🤗🤣🤣.. الان بنظرتون محرم بوده یا نامحرم؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره کی خطبه رو بخونه خونده دیگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

محرم:)))

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

والا اگه گیر محرم نامحرمی ای  چرا شب اول میپری بغلش

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بنظر من وقتی نیت ازدواجه و چند شهود هست موردی نیست😐

خب اونیکه اومده حتما صیغه خونده دیگ

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂