یکی نامزد کرده شب اول یادشون رفته بوده عاقد بیارن ی فرد بادین و امام جمعه ی جای دیگه اومد و ب صورت فرمالیته عقد خوند و بله گرفتن .ولی دو روز بعد عقد ثبت شد و اسم ها داخل شناسنامه هم رفتن.. در واقع دو روز بعد رسمی عقد کردن ولی پسره😶 شب اول موند خونه دختره(رسمه) و خوب شب دختره رو بغل کرده بود و ماچ و اینا😑😑🤗🤗🤣🤣.. الان بنظرتون محرم بوده یا نامحرم؟؟؟؟؟؟؟
الان اگه بله بگن بعد ۲ روز خطبه بخونن محرم حساب میشن قبلش؟!!
عاقد ی چیزی گفته اینا بله گفتن دیگه دختر.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عقد دوم توو محضر بوده، و عاقدش همون عاقدی بوده ک خطبه اول رو خونده بوده؟؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نهههههه😂😂😂😂شما میگین همون شبه اول عاقد خطبه خونه ک ازشون بله گرفتهدمنم میگم پس چرار۲ روز بعد عاق ...
چراشو از خودش بپرسید. اما ب صحت عقد اول لطمه نمیزنه.
عاقدی ک میخواد ثبت کنه خب خودش باید بخونه دیگه. این دلیل نمیشه بگید عقد اول مشکل داشته